Tillbaka efter ett litet uppehåll

Hej mina fina. Nu är jag tillbaka. Det har varit några dagars frånvaro här från bloggen och det har berott på lite av varje. Dels för att min huvudvärk satt i flera dagar så jag inte riktigt orkade sätta mig vid datorn. Och så har Thomas haft barnen och då blir det full rulle vill jag lova. Det och lite annat som gjort att jag inte orkat sätta mig och blogga. Men nu är jag alltså här igen för er som undrat vart jag tagit vägen 🙂

Idag har det dessutom varit födelsedagsfirande av Thomas. Han är två år yngre än mig den lille rackaren. Eller två och två…Det är knappt ett och ett halvt år om man räknar i månader, men i skolår är det två. Så jag har mig en liten toyboy 😉

Grattis älskling ❤️

Nu ska jag ägna mig lite åt födelsedagsgrisen och dricka lite bubbel. Sen blir det sängen ganska snart för fy farao vad trött jag är idag, plus nackspärr på det så sängen och en vetekudde lockar får jag ju erkänna. Mer bloggeri imorgon då jag tänkte tipsa om budget och lyx produkter inom makeup.
Stor kram på er vänner.

2 reaktioner på ”Tillbaka efter ett litet uppehåll”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *