Klippt och slingad gånger två

Godkväll mina fina. Hur mår ni idag? Här är det rättså pyton faktiskt. Jag vaknade med huvudvärk och det har hållit i sig hela dagen och kvällen, med ett litet härligt inslag av illamående på köpet. Så faktum är att jag sitter i sängen och skriver det här för så fort jag är klar är det nattinatt för denna.

Men innan jag släcker och kryper ner så tänkte jag visa några bilder från i fredags och idag. För jag har varit hos frisören. Det var nästan på dagen 7 månader sen jag var hos frissan senast så det var liksom på tiden.

Jag fixar ju knappast till mig i håret när jag ska iväg till frisören så upp med det i en tofs och på med lite smink. Jag är just nu i en period där min hud liksom inte vill vara med och leka med sminket. Det blir inte bra helt enkelt. Jag vet inte varför men det är så med mig ibland. Och då är det ganska bra med munskydd för ingen ser ändå hur man ser ut 😛
Hos min frisör får man alltid kaffe eller te med choklad. Och eftersom det var fredag fick jag även vin och popcorn – det känns så lyxigt 🙂
Här har ni salongshunden Smulan. Hon låg i mitt knä precis hela tiden. När jag flyttade över till tvätthon så trippade hon efter och hoppade upp där också.
Hon fick mitt avklippta hår på sig men brydde sig inte ett dugg utan sov så gott.
Man blir ju så vacker….
Så här blev det. Ljusare men med en mörkare bottenfärg lik min egen för att det inte ska bli en tydlig utväxt. Rebecka stylade mig 80-talsglammigt a la Dallas.
Jag kan absolut tänka mig den här looken när jag ska på galej med fin klänning och hela festkitet.
Men eftersom det dels blåste som fasen och jag dels kände mig lite udda på bussen bland munskyddsmänniskor (i ärlighetens namn är det inte så himla många som har munskydd, kanske 25%) så jag kammade till det lite annorlunda när jag kom hem.
Ljusare än innan, men jag ville ha en större förändring.

Jag tycker inte om att klaga, det är verkligen inte min grej. Men om jag gett ganska mycket pengar för något så vill jag ju vara nöjd. Ett par skor som det är något fel på klagar man ju på. Varor överlag är enklare och känns mer opersonliga att anmärka på än tjänster. Jag skickar inte ut mat i första taget, och jag försöker vara nöjd med andra tjänster även om det är något som gnager lite. Men till slut tar jag mod till mig. Så även med håret. Jag ringde min frisör och berättade att jag inte var helt nöjd ändå och det ljusa jag visade bild på innan var mer det jag ville än resultatet som blev. Och självklart ville hon hjälpa mig så jag fick tid redan idag. Hon klämde in mig mellan andra kunder för att ljusa upp mig mer.

Och jag blev ljusare. Det ser lite guldigare ut här än verkligheten, men jag ska ta nya bilder sen så får ni se. Men jag är nöjd 🙂 Smulan låg by the way i mitt knä idag också, men efter ett par ninjafisar (tysta men dödliga) så fick hon hoppa ner tills hon hade varit ute och gjort sina behov. Sen fick hon hoppa upp igen. Utan äggpruttar 😀
Så här ljust är det på ett ungefär. Jag har som sagt var haft sprängande huvudvärk och illamående hela dagen så bry er inte om hur jag ser ut i övrigt(det där torrfnöskiga och rynkiga är kvar kring ögonen men håller på att försvinna mer och mer). Jag ska sminka och styla mig imorgon när jag förhoppningsvis sovit bort värk och illamåande. Så får ni se hur det blir.

Det var det. Nu sova. Godnatt vänner. Kram på er ❤️

7 reaktioner på ”Klippt och slingad gånger två”

  1. Tack Cissi. Jag hoppas att det inte är covid jag har utan bara först huvudvärk pga spänningar och stress som sen satte sig i nacken i flera dagar, och nu vanlig förkylning. Jag tror inte att det är värre än så, men om det fortsätter tar jag kanske ett test (vill helst inte för jag kräktes och kissade på mig sist jag gjorde egentest – hu!)

  2. Ja det där är nog väldigt vanligt. Dvs att man låtsas vara nöjd när man i själva verket bara vill ta på sig en mössa. Skönt att du hittat det som är bäst för ditt hår 🙂

  3. Onskar verkligen att jag skulle vaga klaga nar jag gar till frisoren, brukar mest mutra surt for migsjalv och svara pa att aldrig mer ga dit. Men nu har jag slutat farga haret och har efter 25 ars konstant fargande antligen min naturliga harfarg, sa nu gar jag bara till frissan och klipper topparna ett par ganger om aret och slipper vara missnojd.

  4. Hoppas du klarat dig från att bli smittad av Covid, för en del började det med en sprängande huvudvärk har jag läst. Krya på dig!

  5. Så korkat av henne att inte vilja rätta till det och istället förlora en kund(antar att du inte gick dit igen) och riskera fler pga dåligt rykte. För ja, det handlar ju oftast om två-tre tusenlappar och då ska man ju vara nöjd.

  6. Var glad att du har en frisör som inte blev sur som min när jag var missnöjd med mina slingor. Jag stod på mig för jag hade visat upp en bild och fick muntligt bekräftat av henne först att det skulle bli så ljust. Sen när jag ringde och klaga ville hon inte fixa det igen. Skev då sura inlägg på sociala medier och då klev chefen in och slingade upp det en gång till under tystnad. Suck. Det kostar ju ändå en hel del och man vill ju bli nöjd.

  7. Det blev så snyggt! Tycker det var både modigt och bra att du ringde frisören när du inte kände dig nöjd. 🙂 Dumt att dels känna sig missnöjd, men också att gå och vara irriterad på sig själv för att inte ha sagt som man känner! Hoppas du mår bättre imorgon. Hemskt med huvudvärk och illamående! ☹️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *