Låt det regna pastellkarameller

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Ellos

Jag vet att jag kanske tjatar om våren, men man måste ju liksom hålla hoppet uppe. Hoppet om ljus och att det kommer bättre tider. Att vi får suga i oss solljus, sen också värme. Och få träffa släkt och vänner. Det måste man få tjata om tycker jag så vi inte deppar ihop och tycker att livet suger. Det blir bättre.

Och som vanligt blir jag sugen på färger – ofta rosa , när våren är på ingång. Jag satt och kollade lite bland Ellos nyheter och kom på mig själv med att ha plockat ihop en pastellkaramell till outfit.

Edit. Nu är det ett par veckor sen jag gjorde det här collaget så en del av produkterna finns bara kvar i ett fåtal storlekar så ni vet.

För er som är medlemmar hos Ellos så vet jag att det finns koder ute nu med 40% på en vara. Tyvärr får jag inte kommunicera ut det här i bloggen, utan endast koder och erbjudanden som ligger på Ellos sida.

Men som sagt, ni som är medlemmar har era erbjudanden – som att ha på rosa jackan, skorna, eller varför inte parfym som jag själv köpt med rabatten. Ska visa.

Jag vill verkligen ha allt det här. Halsbandet med kvinnosymbolen är kanske lite otippad men den dök upp i flödet av nyheter och eftersom jag gillar kvinnor( vi är vackra och starka)och jag tycker att symbolen är fin så får den allt komma med bland mina tips.

En rosa jacka! Den ser ut att vara i den där rätta babyrosa nyansen dessutom. Och så är den vattentät. Det är bara strategiska sömmar som är tejpade dock, så den är inte 100% vattentät, men nära nog räcker fint för mig. Jag hoppas ju på en solig vår, men om det kommer ett ös så är jag beredd.
Länk rosa jacka.

Och de här löparskorna då! Hur gdelad blir man inte av att titta på dem? Nu har jag inte provat så jag vet inte om de är sköna, men när jag läser om dem så verkar de vara det. Jag vill prova! Länk färgglada löparskor.

Eftersom de färgglada löparskorna från Merell bara finns kvar i ett fåtal storlekar hos Ellos (finns säkert på andra sidor) så tänkte jag visa ett par andra karamelliga sneakers. De här rosa fina från Adidas skulle jag gärna trampa runt i till våren och sommaren. Länk sneakers.

Varför inte matcha skorna med en tshirt när man ändå håller på liksom? Svart men med färg. Perfekt ju! Länk Levi’s tshirt.

Och jeans till. Det är ett måste med jeans året om. De passar till allt. Kavaj, blus, hoodie, paljettopp, kofta…ja allt. Just de här är i plusstorlekar, men ellos har såklart många många för er som drar mindre storlekar också. (de här är inte desamma som i collaget dock, men jag tror att de på collagebilden också finns kvar). Länk jeans

Jag har örhängena från Edblad i serien ”Me”. Eller jag hade i alla fall, jag tror att jag tappat bort det ena tyvärr 🙁 Här finns en berlock att hänga i ett halsband också. Länk halsband Me. Länk örhängen Me.

4 reaktioner på ”Låt det regna pastellkarameller”

 1. Jag köper inte heller så dyra kläder och använder ofta mig av rabatter. Den rosa är väl så dyr för att den är vattentät tror jag. Oftast tipsar jag om sånt de flesta har råd med, men ibland blir det lite dyrare saker också. Ullared vill jag också till, får bli en tur längre fram när covid förhoppningsvis lagt sig mer.

 2. Ja. De flesta har nog råd.
  Men många har inte.
  Jag är på inget sätt avundsjuk, för jag vill inte ha så dyra kläder faktiskt.
  Låter dumt, men så känner jag.
  Hoppas det finns billigare som är snygga bara.
  Får väl kolla Ullared, antar jag 😀

 3. Är du medlem hos Ellos har du säkert fått erbjudande om 40% på en vara. Tyvärr får jag inte skriva ut koden då det är för medlemmar. Men det är bara att gå med så får du erbjudanden. Sen tror jag att många faktiskt har råd med en jacka för över 1000 kr. Ha en fin dag Monika.

 4. Jag vill ha en rosa vårjacka, men den här var alldeles för dyr för mig.
  Undrar vem som har råd att köpa kläder för över 1000kr per plagg?
  Har vi det för bra i Sverige, kanske? 🤔

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *