Svartvit klänning och dito skönaste skorna

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Indiska och Cellbes

Häromdagen så skrev jag ju att jag var i valet och kvalet över en svartvit klänning jag blev så kär i, och över den blå med volanger. Två söta klänningar men ändå så olika. Faktum är att jag valde den svartvita, men efter alla kommentarer om att jag borde välja den blå så stack jag iväg och köpte den också. Nu återstår att se om jag behåller den svartvita. Inte för att jag inte vill, men för att det ju kostar att shoppa loss.

Så här ser den i alla fall ut. En krinklad klänning med svart botten och vita blommor, samt skärp i midjan. Det här är en sån jag bara kände mig hemma i direkt.
Som alltid har jag xl i Indiskas kläder. Länk klänning här.
Mönstret i närbild.
Och på fötterna har jag mina nya favoritskor. Jag har nog haft dem varje dag sen jag fick hem dem för nån månad sen. Så jäkla sköna!
Märket är Rieker och materialet är mesh så de är alltså luftiga och sköna. Inga svett-gympadojor. Jag har min vanliga storlek (38) i dessa.
Väldigt sköna och går att ha till mycket, både klänning och jeans. Länk sneakers.
Jag kan rekommendera dessa och jag tror att Thomas kan verifiera att jag älskar dem då jag har dem varje dag… 549:- är dessutom ett hyfsat pris.

5 reaktioner på ”Svartvit klänning och dito skönaste skorna”

  1. Måste gå till in dit nån gång. Är ganska ofta på Svågertorp men aldrig blivit av att jag kollat in Shoes and bags av nån anledning.

  2. Louise Kindgren

    Vill tipsa om shoes and bags på svågertorp, massor av skor (inkl riekers) och dessutom outlet!!

  3. Skulle behålla den svart-vita så användbar! Jag har bara reiker skor sen jag fick artros bästa bästa! Även vinterskor har jag därifrån.

  4. Oj, va fin du va i den svartvita! Tror du har mer användning av den än den blåa och slipper stryka. Får åka till Indiska och kolla in själv.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *