Supertips för torra och livlösa vinterhår

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Meds

Om ni liksom jag har torrt och ganska trist vinterhårr som känns lite som hö, och känner att det skulle behöva kärlek och omsorg så har jag tips på några produkter som jag verkligen gillar. Först ut är ett par produkter från Joico som är sketabra. Den första ger som namnet säger fukt och den andra ger en intensivbehandling som stärker hårstråna. Rekommenderas. Och om man vill ha tvättprodukter så har ni några från Briogeo med bland annat äpplen som är sköna för det torra håret.

Den här alltså! Joico K-Pak Hydrator är så himla bra! Den tillför fukt till det torra håret och gör det mjukt igen. Ha i inpackningen i 5 minuter (gärna lite längre) och skölj ur. Voilá – höhåret är borta! Och just det – doften! Den är helt underbar. Inpackningen finns i både liten(50 ml) och stor (250 ml) förpackning. Just nu är det dessutom 25% rabatt på Joico så passa på att haffa en. Tips – ta den stora för du kommer säkert ångra dig annars. Här är den lilla för jag var snål just då(ingen rabatt vid tillfället). Länk Joico K-Pak Hydrator

En annan stjärna är Joico K-Pak Reconstructor som jag också testat tidigare och den ger verkligen en rejäl boost till håret! Den återuppbygger och stärker hårstråna och gör ett torrt och skadat hår mjukt och lent igen. Ha i inpackningen i 5 minuter (gärna lite längre) och skölj ur. Den här finns också i liten (50 ml) och stor (150 ml). 25% på de också nu. Länk Joico K-Pak Reconstructor

Och så har vi den här duon. Superfood för håret som passar torrt och livlöst hår (o ja!). Jag har testat andra produkter från Briogeo och tycker verkligen om dem så nu var jag nyfiken på de här två. Shampoot innehåller maten(food alltså) matchapulver och äppelextrakt, som hjälper till att skydda håret och göra det livskraftigare. Länk shampoo.

Balsamet innehåller också äpplen men istället för matchapulver har man satt till grönkålsextrakt. Och nej, håret kommer inte lukta grönkål 😉 Det här ska verka i två minuter och sen sköljas väldigt noggrant. Och det är viktigt för annars blir håret tungt och fett snabbt. Jag har nog varit lite slarvig där. Men nästa gång ska här sköljas för glatta livet. Länk balsam.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *