Supersnabb nyhet från Davines

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Hudoteket

Jag skrev ju om en hårinpackning nyligen och jag älskar den. Dock har man ju inte alltid varken tid eller ro att ha inpackning i håret under en längre tid. Nu tar den jag skrev om från joico bara fem minuter, men det är MINST fem minuter så helst ska man ju ha i den längre. Antingen så ligger man kvar i ett bad och njuter, eller så brukar jag bara sticka in huvudet i duschen eller över badkaret och tvätta håret och i med inpackning och sen gå iväg och göra annat, ev sova med inpackningen innan jag sköljer ur den.

Men ibland vill man att det ska gå snabbt. Och då har Davines en ny fiffig inpackning för strävt och frizzigt hår som bara tar 30 sekunder! Jag har testat den här och den är riktigt bra. Håret blir supermjukt och lätt att borsta. Men om du som jag har fint hår så se till att inte ha det nära hårbottnen, (det ska man ju förvisso sällan ha med inpackning) för då blir det i alla fall på mig fett ganska snabbt. Men med lagom mängd och i längderna så är det här toppen.
Länk Davines Essential Haircare Love Smoothing Instant Mask.

Samma sak med Smoothing perfector. Ta inte för mycket, det räcker med bara lite. Beroende på vilket slags hår du har såklart. Men det märker du ju. Detta är en fönkräm så om du ska använda värmeverktyg pumpar du några pump och applicerar jämnt i håret.
Länk Davines Essential Haircare Love Smoothing Perfector

För er som inte testat Davines produkter så är doften..tja..speciell och då inte på ett negativt sätt. Det är inte blommor, fruktigt eller godisaktiskt. Doften är mer..hmm..lerig? Fast inte vanlig lera utan kanske mer lite åt playdoh…fast inte det heller. En speciellt doft helt enkelt. Jag tycker att den är härlig och kan sakna den när jag inte använt någon av serierna på länge. Sen är det ju främst effekten produkterna har på håret jag är ute efter. Men också doften 🙂 Aktiva ingredienser är olivextrakt – ger spänst och gör håret mjukt, soyapolymer – gör så att håret blir lättkammat, babassusmör – gör håret silkigt, mjukt och glansigt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *