Min rea-outfit igår

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Jag skrev ju nyss om rean på rean hos Cellbes, och då visade jag bland annat en tunika och ett par skinnleggnings som jag nyligen fått hem och nu är de dessutom på rea till jättebra priser. Jag tänkte visa hur det ser ut på mig, samt de nya skorna. Kappan är gammal och väskan har jag köpt på secondhand. Men skor, byxor, tunika och till och med behån under kan ni beställa på Cellbes. Jag visa behån i ett annat inlägg sen, plus på instagram. flincklouise heter jag på Instagram. Länk Celbes här.

Jepp, den har fickor.

Som ni ser på bilden där jag har den på mig är tunikan ganska rymlig så den är perfekt för såna dagar då man inte vill ha något tajt utan bara låta allt vara som det är liksom. Länk satintunka.

Jag är inte helt säker på om det är dessa jag har. De är 71 cm långa och låter ju som om det är mina. Dessa är på rea och funkar till så himla mycket. Har du inte ”skinn”leggings så kan det vara läge att fynda ett par nu. Länk coatade leggings.

Jag har kardborreskor! Det är väl sånt man säger att vuxna som inte har alla hästar hemma använder, haha Tolka det som ni vill att jag har såna… Mina nya sneakers med gummiband och kardborrband kommer från Clarks och är jättesköna. Inte riktigt som vanliga gympaskor med svikt (och då menar jag svikt a la träningsskor), men ett par sköna som inte är vanliga sneakers ändå. Länk sneakers Clark.

Kram på er ❤️

2 reaktioner på ”Min rea-outfit igår”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *