Lugnet innan stormen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes och Meds.

Hej mina fina! Fredag, sol och en helg framför oss. Jag har som ni ser på bilden gjort mig en kopp te och slängt upp benen på soffbordet en stund. Jag njuter lite av lugnet innan stormen för om ca en timme kommer Thomas hem med dels Malin och Oscar, men även två av hans kompisar som ville komma och hänga i Bunkeflostrand och Malmö istället för i samhället där de annars bor. Och det får de ju såklart gärna göra.

Jag misstänker dock att de inte kommer att vara hemma så mycket mer än för att äta. För enkelhetens skull blir det spaghetti och köttfärssås då både Max och Oliver har ätit det här förut och gillar det. Förhoppningsvis fattar de att vi KAN laga annan mat också, hehe. Men till ett gäng hungriga tonåringar är det enkelt och enkelt är ju alltid bra 🙂

Tassarna på bordet. Och på dem har jag ett par gosiga tofflor (länk till liknande här, jag hittar inte exakt mina som är från Soyaconcept)

Nu ska jag snart ta och sminka mig lite innan jag drar fram lilla dammsugaren en snabbis för att ta bort popcorn som råkat hamna på mattan igår vid filmtittandet. Smink kan nog vara en bra grej med tanke på att jag har sånt där eksem eller vad det är under ögonen igen och det ser så jäkligt ut. Det är lite rött, torrt och rynkigt så jag ser ut att ha åldrats tio år typ. Egentligen ska man ju inte sminka sig när man har hudproblem, men jag har märkt förut att det gör varken till eller från så jag ska försöka fixa mig bäst jag kan.

Produkterna jag använder mycket just nu. Mascara från IsaDora (länk här), foundation från Lumene . Jag har nr 3 i färgen Apricot. (länk här) och så den finfina ögonskuggepaletten från Pixi (länk här). Jag ska visa bild sen när jag tagit en bra där jag sminkat mig i dessa 🙂

Det var egentligen bara det just nu.Egentligen var det inte alls meningen att lägga upp länkar och sånt här utan bara ett litet snack, men jag tänkte att om jag visar sakerna kanske någon undrar var de kommer ifrån så… Dags att sätta fart nu så jag hinner fixa både mig, golv och soffan däruppe som ofta får agera säng när Thomas snarkar mig ut ur sovrummet 😛
Ha en jättefin fredag vänner! Kram från mig ❤️❤️❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *