Stickade fina julklänningar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex

Har ni klätt julgranen och pyntat klart än? Här har jag gjort en del som att ta fram stjärnor, stakar och klätt ena granen. Idag tänkte jag ta och klä granen som ska stå i uterummet. Och några mingranar till hallbyrån och barnens rum. De är små men ska också kläs. Sen är det tomtar och troll som ska fram för det har jag väntat med.

Julklappar ligger jag väl ganska bra till med, det är bara några kvar. Dock den svåraste – dvs Thomas. Men jag hittar nog på något där också. Jag tänkte ta mig en tur till Emporia idag för det skippade jag häromdagen. Men idag är bilen tillbaka och det är ju lite enklare då. Och när jag är där tänkte jag kika in på Indiska och testa det jag visade igår. Och sen in på HM och Lindex också för att kolla klänningar. Dels till mig, och dels till Malin. Lindex har 25% nu på allt så jag tänkte passa på att hitta något fint till oss båda. Eller i alla fall till Malin då hon inte har någon fin klänning som passar. Länk Lindex.

Den här är ju bara så himla fin! Nu har jag iofs en liknande fast med lång ärm och båtringning (samma som den svarta längre ner). Men jag är bra sugen på den här också. Finns från xs till xxl. Länk röd kortärmad klänning.

Ljuvligt söt!

Och hur mysig är den här inte då? En ribbstickad klänning med ballongärmar som verkar varm och mysig.Dock ull i den så jag vet inte om den sticks eller är mjuk eftersom jag inte provat. Jag är superkänslig för ull och sånt som sticks. Finns i s-xl.
Länk röd ribbstickad klänning.

Det är den här jag menade högst upp. Jag har den i gått och rött, men en svart vore ju inte fel. Finns i stl xs til xxl.
Länk svart ribbstickad klänning.

Den här är ju också så söt! Dock kanske i kortaste laget för mig. Om den hade funnits upp till xxl hade den varit ett par cm längre och känts bättre för min del. Men den är ett tips till er andra. Finns i stl xs-xl. Länk svart ribbad med krage.

Så här sitter den på mig i xl. jag är lite för tjock för den här helt enkelt. Det KAN ju gå, speciellt med strumpbyxor och hålla-in trosor till. Men nä, då köper jag hellre den där jag har i grått och rött redan.
Detaljerna är ju dock så himla fina.
Strumpbyxor förvillar bort lite av det jag inte gillar med min kropp (ibland skiter jag i vilket, men ibland – som nu, så känns det inte så kul med lipödemknän).

Den här är ju också så snygg! Den här är i akryl och borde funka utan sticksigheter. Finns i s till xxl. Länk flätstickad klänning

Och den här! Också så fin och ett snyggt alternativ om man inte vill ha svart eller rött som ju är traditionella färger att ha på julen. Den här ljusa blir också finfin till skinka och Kalle Anka (och resten av vintern). Dock lite ull i den, men jag vet som sagt inte om den sticks eller inte så jag inte provat. Jag tänkte ta och göra det sen idag på Emporia om den finns i min storlek där. Finns i xs-xl. Länk kabelstickad klänning.

Nu är det dags att gå ut i iskalla uterummet och klä granen. Och vet ni! Det snöar här! Det lär inte ligga kvar men det ÄR lite vitt ute och flingorna faller så nu jäklar ska jag vrida upp volymen och spela julmusik och klä granen innan Emporia och annat. Det gäller att ta tillvara på julkänslan när den kommer 🙂

Kram på er! ❤️

2 reaktioner på ”Stickade fina julklänningar”

  1. Anna Svensson Crona

    Den ribbstickade (andra överst) är stickig!!!! Och dessutom mer åt det brunröda hållet än tomteröda som jag tycker den ser ut som på bild. Beställde den o blev så besviken. Men är man känslig för stickiga kläder (det är jag) är den inget för dig. Jag kunde inte få av mig den snabbt nog.

    God jul
    Anna s crona (oj det var nog längesedan jag kommenterade men läser gör jag rätt ofta)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *