Finklänning till nyår beställd

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Indiska

Eftersom jag inser att jag inte kommer hinna till Emporia idag så har jag beställt den blå klänningen jag skrev om i förra inlägget. Jag vet inte alls om den är fin eller om jag vill behålla. Men om jag beställer till butik så kan jag ju avgöra då eftersom det inte kostar extra. Och att jag gör det idag är dels för att den kanske tar slut, och dels för att Indiska har rabatt om man går in och kollar deras livesändning. Jag vet inte om jag får skriva ut koden här eller inte, men om ni klickar på livesändning högt upp och väntar några minuter så kommer koden upp i chatten. Den gäller till midnatt idag torsdag. Så 7 timmar till från nu.

Den här är det. Den finns i svart också men jag är helt ärligt ganska trött på att titta in i min garderob och bara se svart, svart och ännu mera svart. Jag älskar ju den färgen och trivs i den, men ibland blir jag sugen på annat. Som den här blå blåsan. En klänning för nyår tänker jag. Jag vet inte alls vad jag ska göra, men jag vet att jag vill ha något skönt på mig. Inte paljetter för de kan klias och rivas. Ska man på större galej är det ok (till viss grad), men om det blir hemma hos någon. Eller om jag kanske flyger, ja då vill jag att det ska vara mjukt.

Jag vet inte om tyget är riktigt så skimrande som bilderna (förmodligen inte), men jag tror det är fint. Det enda jag kan fundera över är väl trekvartsärmen och hur den sitter på mig. Vi får väl se. Samtidigt gillar jag trekvarts när man kan hänga på sig ett fint armband för det syns ju när det inte är hellång ärm 🙂 Ett strassarmband eller så sitter ju fint till fest. Länk klänning.

Sen har jag tips på en annan finklänning från Indiska. En jag testade för ett tag sen men som var lite för dyr för mig tyckte jag(spec utan rabatt) just då.

Den här svarta med guldmönster tänker jag på. Den har smock i livet och släpper sen så den passar alla med mage (som jag bara tjock men även gravida) och även de utan mage. Länk klänning.

Jag måste se till att knäppa fler bilder. För de jag har här är de tre jag knäppte och jag känner att fler att välja mellan nog kunde varit ganska bra med tanke på hur jag ser ut här… Hur som helst så har jag för mig att jag provade large för xl fanns inte (och jag hade inte tid att fråga). Den går ju på och allt, men jag hade ändå velat ha den i min vanliga xl. Skönare i ärmarna då. Jag tycker att den här klänningen är himla festlig och fin. Dra på med lite guldsmycken och man är hemma med looken.

Som sagt, fler bilder som kanske inte blir suddiga eller blinkande…Men man ser ju liksom att det skimrar i tyget ändå. Sen kan ni ju alltid kolla själva på deras hemsida 😀 Men bilder som inte är fixade (som mina) är ju trovärdiga så därför får ni dessa oavsett.

Och så gör vi ett tvärt lappkast till en hoodie. Okej, jag tänkte egentligen bara visa finklänningar. Men om det nu är rabatt så kan man ju faktiskt tipsa om annat också. Som den här. Jag har många hoodies men ingen som den här som ser ut att gå över rumpan. Det vore bra för då kan man ju ha den till skinntajts kanske. Eller svarta jeans. För om jag ska ha sånt vill jag att överdelen ska gå ner över röva. Magtröjor och liknande går fetbort för mig. No no no. Men den här…jag vet dock inte hur den är i storlek och hur en xl blir på mig. Men jo, jag vill testa. Om inte annat så provar jag den när jag ska hämta blå klänningen. Med eller utan rabatt 😉 349 kr fixar man nog även utan 20%. Det finns brallor till i samma också(de är dock inte för mig). Och i en blå nyans. Länk hoodie.

5 reaktioner på ”Finklänning till nyår beställd”

  1. Jag har provat den i butik och ska hämta den jag beställt imorgon, tycker också att de är jättefina 💗 Blir en fin nyårsblåsa 😊

  2. Tack för tipset!

    Jag beställde den blå fast i svart och den kom idag. Sååå fin och smickrande för figuren.

  3. Vacker duk med servetter! Jag gillar också att gå all in med mycket julrött som höjer stämningen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *