Söndag och två sköna koftor vare här

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej på er. Jag hoppas att ni har en skön söndag och kanske äter nån god middag för att sen parkera rumpan i soffan och kolla nån film eller nåt. Här är det soffan just nu men snart ska jag ta och laga lite mat. Jag tror det blir kyckling så får jag se vad jag gör med den. Men innan dess tänkte jag visa en av mina nya koftor. För just koftor är grejen för mig just nu.

Jag gillar att ha jeans eller mina brallor som är ett mellanting mellan finbyxa och joggingbyxa, en topp till det och så en kofta för att toppa det hela. Och värma mig. För jag fryser och fryser mest hela tiden. Ofta åker det på en tjockare kofta, fleece eller Thomas favorit – jättehoodien som är en slags filt med ärmar typ. Och med favorit så menar jag att han tycker det är det fulaste man nånsin kan ha på sig för det döljer effektivt varje form av kroppen 😀 Jag lovar att visa detta vackra plagg snart, men nu var det koftor som gäller. Och till att börja med så tar vi den här i leopard.

Här har ni den. Min senast morriga kofta. Den är både skön och i mitt tycke fin. Funkar till såväl jeans som svarta byxor. Eller kjol. Eller över klänning.
Länk till leopardkofta här. Koftan finns från storlek 34/36 till 62/64 och jag har 50/52 i min.

Här nedan kommer en rad vackra bilder till. Eftersom jag inte tagit varken många selfies eller varit med på bilder de senaste månaderna så är jag ganska obekväm framför kameran så för att komma loss lite så måste jag tramsa lite först. Gör jag inte det ser jag typ förstoppad ut på bilderna. Så varsågoda för tjusiga bilder.

Vart tog käklinjen vägen? Och när?
Tuff va?
Jag vet inte vad jag gjorde här men jag ser ut som den närsynta bof(l)inken Knut.
Och här? Ingen aning om vad som hände för Thomas tar så många bilder så även om jag nyser mitt i en bildserie så kommer den också med 😀
Leopard var det ja.
Vi tog foton på flera outfits så jag frös ihjäl när vi väl var klara. Det tog lååång tid att tina upp mig vill jag lova.

Innan jeansbilderna så tog vi egentligen först svarta byxor, svart topp och mina kängor. Men när jag väl hade jeans och vit topp när jag provade den blå koftan här nedan så drog jag på leoparden igen.

Här är en såndär lite förstoppad bild, men tja..det är koftan ni kan kolla in så strunta i mig liksom. Den här blå koftan är inte riktigt lika knalligt blå i verkligheten som på bilden här. Och skön är den. Faktum är att den är i samma modell som den svarta jag skrev om för ett tag sedan och sa att jag vill ha en svart till och en i annan färg. Det blev den här blå varianten. Skön skön. Länk till blå kofta här (den finns som sagt även i svart, vinrött och mörkgrönt).

Jag har 50/52 i den här också.

Nu är det dags att laga mat här så ha en fin kväll vänner. Kram från mig ❤️

1 reaktion på ”Söndag och två sköna koftor vare här”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *