Sol, regn, semester och rövhattar

Hej raringar

Hur har ni det i regnet? Eller, just nu är det faktiskt sol här. Men jag gissar, utan att vara alltför negativ utan mer bara realistisk, att det snart mulnar på och sen kommer regnet igen. Så jävla trist med tanke på att Thomas har semester nu och vi har barnen i två veckor. Det är enda gången på hela året som vi har dem mer än fyra dagar i rad (och då lämnas de dessutom på fjärde dagen så det blir ju inte ens fyra dagar) och faktiskt kan hitta på saker. Men en del aktiviteter mer eller mindre kräver ju fint väder. Visst kan man till exempel gå på tivoli i regn, men det är inte speciellt upplyftande.

Så vi får se vad vi ska hitta på tillsammans (mellan kompishänget). På lördag drar jag i alla fall upp till mamma och pappa för att hjälpa till inför söndag då pappa fyller 80 år och det kommer lite folk för att gratulera honom. Så självklart hjälper jag mamma med förberedelserna.

Kommer ni ihåg den gröna bikinin jag visat och skrivit om? Den som jag även lade upp på Instagram och skrev typ att här är jag i bikini, med lipödem och allt. Den blev väldigt gillad (med mina mått mätt i alla fall, jag har inte så himla många följare om man jämför med många andra) och det tickade in hela tiden. Tills Instagram helt plötsligt tog bort bilden. Jag såg den på morgonen och det var väl en 6200 likes och nån timme senare var den borta. Ingen förklaring, inget mail, ingen varning -nada. Jag har mailat dem och frågat men såklart inget svar heller.

Så jäkla konstigt. För en bikininbild, där bikinin dessutom är rejäl och inte är varken push-up eller string som visar röv, borde ju inte bryta en enda regel. Speciellt inte när man ser vilka bilder som faktiskt får ligga kvar. Och då menar jag inte string eller väldigt urringat för det är ju inte naket, utan jag menar sånt som faktiskt ÄR naket och porrigt. Jag testade att anmäla en sådan bild en gång men fick till svar att den inte bröt regler. Jag tror till och med att det var en snutt porrfilm. Inte för att jag bryr mig, men för att jag vet att Instagram censurerar så otroligt konstigt. Stina Wollter får ju sina bilder bannade titt som tätt och de är då rakt inte porriga.

Kanske för att jag är tjock? Men det tror jag inte heller, för jag har ju andra bikinibilder som ligger kvar. Så jag vet inte. Dock ser jag det positiva med det hela. Och det är kommentarerna. För även om det till 98% (jag vet inte exakta siffror, men jag menar de allra flesta) var superfina kommentarer där både svenska och utländska kvinnor faktiskt känt sig inspirerade att själva våga ha bikini på sig, och att de uppskattade att se en oretucherad tjock kropp. Det var otroligt mycket kärlek, som det tack och lov faktiskt mestadels är i mina sociala medier. Jag blir så himla glad att jag ibland fäller en glädjetår eller två. Och blir varm i mage och hjärta.

MEN ju fler kommentarer och likes jag fick, desto fler rövhål skrev inte så trevliga saker. Som ”Usch”, ”örk”, att jag är äcklig, hur kan jag se mig i spegeln, fet osv. Jag kommer inte ihåg allt för jag försökte rensa och ta bort sån skit. För det är ju ofta så att de där små rövhattarna oftast inte vågar skriva först (ni vet, kasta första stenen osv) men om någon väl gjort det så hänger de gärna på och vräker ur sig. Lite som ogräs som sprider sig om man inte drar upp skiten.

Så jag tog, och tar, bort såna som skriver saker jag inte mår bra av. Det finns ingen som helst anledning att ha kvar sånt. Ibland svarar jag personer som bara är ute efter att trycka ner, men för det mesta försöker jag att låta bli och inte ge vederbörande uppmärksamhet. Men det är svårt att inte ge sig in och försöka resonera med idioter. Men som sagt, att bara strypa deras luft är nog mer effektivt.

Eftersom dessa kommentarer faktiskt påverkar mig och jag blir ledsen, så väljer jag dessutom ibland att stänga av kommentarsfältet för då slipper jag att få ont i magen. Men samtidigt går jag också miste om alla fina människor. Fast ibland är det bra med en paus. Det är bra överhuvudtaget nu i sommar. Pauser från sociala medier tror jag att många hade mått bra av. Fast det är ju lite svårare när vädret är skit och man nästan omedvetet tar telefonen och scrollar bland Insta- och facebookflödet.

Nu ska jag nog dra på bikinin en stund och se om jag hinner sola innan molnen drar fram.

Stor kram från mig ❤️❤️❤️

2 reaktioner på ”Sol, regn, semester och rövhattar”

  1. Du var skit snygg i bikinin. Instagram gör som de vill tyvärr…..och rövhattar finns det gott om. Som har tid att sitta bakom skärmen och spy ut anonyma elakheter. Helt rätt av dig att radera och blocka, ingen idé att försöka föra dialog med troll.
    Ps. Min första lipödem operation. Är genomförd så skönt i benen. Rekommenderar starkt. Ska göra framsidan av låren oxå. Känns så mycket lättare och mindre smärta.
    Kram på dig.

  2. Ja väldigt märkligt med bilden. Såg att Linda-Marie var naken på en bild bakifrån och den är kvar.
    Du är så fin i den bikinin (och annars med kram)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *