Invigde nya sommarklänningen på fest i helgen som gick

Inlägget innehåller reklam genom annonslänk för Cellbes

Hej på er! Sorry för att det var längesen jag skrev men det har varit fullt upp som vanligt. Jag har liksom inte fått in bloggvanan igen. Jag hoppas det faller på plats i höst igen och att ni inte tröttnar innan dess ❤️

I helgen var jag på fest hos min moster och hennes man i Höganäs. Det var en fest för mina kusiner David (som också är min gudson) och John som ville fira att de gått färdigt sina utbildningar och tagit examen. Det var ett tag sedan men pandemi och skit har ju stoppat många saker, så nu blev det en sommarfest. Jag tillhörde väl den äldre skalan då de flesta var under 30 år, så jag höll mig till de äldre som mamma, morbror och hans fru och några andra ”vuxna! 😉 Trevligt, men hu vilken tid det tog att ta sig dit, nästan tre timmar med bussar, tåg och väntan. Men maten var god och folk var trevliga och vi hade tur att slippa regn. Det regnade nästan överallt i Skåne i lördags men inte i Lerberget så hurra för det 😀

Just det ja, på vägen dit åker man som sagt buss, buss, tåg och sen buss. Och på den sista bussen började det låta märkligt när vi rullade ut ur Helsingborg. Det brummade konstigt och sen började det smälla som f-n under mig. Och stinka gummi. Ett däck hade exploderat. Men chauffören hanterade det bra och lugnade de som blev smått hysteriska och skulle ut mitt på motorvägen. Och ringde efter en ny buss som kom och hämtade upp oss efter bara typ 10-15 minuter. Så det gick bra.

På tåget dit och hem var det många på väg till och från Helsingborg och festivalen Vi som älskar 90 och 00-talet. Fy fan vad många fyllskallar på vägen dit och ööörk vad det stank sur fylla på vägen hem. Hua!

Men tillbaka till festen jag själv var på. Det var lekar och musikquiz, mat, kaffe, kakor och trevligt umgänge och jag var tillbaka på Hyllie vid 23 där Thomas var gullig nog att hämta mig trots att han själv hade jobbat många timmar.

Jag glömde dock att ta foton. Inte en enda bild tog jag. Faktum är att jag inte ens hade telefonen framme utan den låg i väskan i huset och vi var nästan bara utomhus och i partytält. Det är lite befriande faktiskt att skita i mobilen. Inte ta foton, utan bara vara i nuet utan få bekräftelse av andra via sociala medier. Det lär nog hända fler gånger skulle jag tro.

Eftersom jag inte tog foton har jag inte heller något från hur jag såg ut. Men jag tog bild av klänningen dagen innan så den får ni se. En enkel men väldigt skön sommarklänning som funkar både till fest och vardag tycker jag.

Den här jeansklänningen hade jag på mig. Den är lite lagom fin liksom. Länk här.

Jag trivs väldigt bra i den här och lär använda den mycket under resten av sommaren. Om ni blir sugna och vill beställa den här eller annat så har de fri frakt till den 27e med kod FF30.
Länk Cellbes.

Den här väskan har jag mycket nu. Kanske inte mest fashion i världen, men sånt bryr jag mig inte om. Jag har på mig och bär sånt jag tycker om. Och den här gillade jag när jag köpte den på rea för några år sedan.

Jag är en sucker för Disney och tycker att Musse är så fin. Har ni tänkt på att hans öron alltid är vända framåt oavsett hur han står? (det ser man dessutom på väskan). Fast helt ärligt tycker jag inte så mycket om honom som karaktär. Då gillade jag mer att läsa om Kalle i Kalle Anka tidningarna. Det är lite som med Mumintrollen -de är så söta, men jag var aldrig speciellt förtjust i sagorna för jag fick en så konstig känsla i kroppen av dem.

Nu är det mitt i natta här och dags att sova för längesen. Kram på er vänner ❤️

1 reaktion på ”Invigde nya sommarklänningen på fest i helgen som gick”

  1. Roligt med sommarfest och att fira din gudsons examen 👨‍🎓. Din klänning är fin på dig och väskan du hade var också fin! Ha en fortsatt bra sommar även om det inte är direkt badväder. Själv trivs jag bättre med dessa temperaturer under 25 grader. Kram på dig🧡.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *