Skinntajts och stickat är grejen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej på er vänner. Idag tänkte Thomas ta några bilder av mig i en ny stickad klänning/tunika och skinntajts. Eftersom både han och jag var upptagna med en massa annat hann det bli mörkt ute innan vi hade tid för bilder. Och det är ju bara för tradigt när ens mobilkamera är för fjuttig för dålig belysning. Jag lovar att det blir ändring och det snart då jag varit och kollat på ny mobil idag. Sen har jag ju en systemkamera också så tills jag köpt får vi helt enkelt fiska fram dem. Men det ÄR ju enkelt och smidigt att bara dra fram mobilen och knäppa några bilder. Det går fort så slipper jag tvinga pojkvännen till några mer avancerade fotosessioner, haha.

Så ni får ha lite överseende med att bilderna är lite gryniga.

Hej från verandan. Kransen på dörren köpte vi på Vellingeblomman och jag tycker att den är så fin. Visst kan man göra en egen av äkta löv, men en sån slokar ju ganska fort. Den här håller sig hela hösten tills det är dags för julpynt 🙂

Jag provade min nya klänning och tajtsen och jag trivs jättebra i båda. Jag var rädd att klänningen/tunikan skulle vara sticksig men det är den inte tack och lov. Bara skön. Här till skinntajts men det går såklart att ha den till strumpbyxor också. Jag kan rekommendera både överdel och underdel här. Länk stickad tunika.

Ni ser att det är skinntajts(fejk såklart) va? Lite övertydligt kanske, haha. De är verkligen jättesköna så de lär bli flitigt använda i höst och vinter. Länk skinntajts.

Det var kallt, blött och rått ute så jag blev allt lite frusen.

Här ser ni mig, vår lyktstople och en del av husets framsida.

Nu ska jag ta och gosa ner mig i soffan med min nyduschade kärlek.
Stor kram! ❤️❤️

2 reaktioner på ”Skinntajts och stickat är grejen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *