Helgen var mysig och gick fort

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för H&M

Hej mina fina! Mår ni bra? Det gör jag känner jag. Förutom att jag är hungrig som en räv, men det ska åtgärdas så fort jag skrivit klart här.

I helgen hade jag ju min kusin på besök vilket var himla mysigt. Vi började med en liten shoppningtur på Emporia där jag köpte mig en foundationborste från Flaer på Kicks som jag skrev om lite längre ner i bloggen. Jag passade även på att prova ett par plagg på H&M när jag ändå var där liksom.

Jag är sugen på en skinnklänning så jag tog och provade en. Men den här kändes inte riktigt sätt. Det blev lite mer som en sopsäck med fin krage. Den är för vid helt enkelt och då är den ändå bara stl L. Lite för vid och lite för kort. Så näe, den här blir det inte. Men på någon annan kan den säkert vara himla söt. tänker till strumpbyxor och kängor. Länk klänning.
Här vek jag in kragen.

Jag provade en enkel svart topp också (inte i skinn). Det är ju trots allt såna man kanske använder oftare än en skinnklänning. Jag gör det i alla fall ), även om det ju ÄR roligare att prova klänningar. Men som sagt, en svart enkel topp är aldrig fel. Länk svart topp. (jag vet inte om det är helt samma för den ser lite annorlunda ut framtill på H&M’s sida)

Efter Emporia körde jag upp till brofästet för att visa Caroline utsikten. Det hade varit superfint väder hela dagen men lagom till vi lämnade Emporia mulnade det upp. Dock blev det en cool effekt och inget filter behövdes när himlen var så dramatisk.
Han låg där i rotfruktsdisken och tittade på mig. Självklart fick palsternacksgubben följa med hem. Eller om det är nån slags elefant. Mamma tyckte Pomperipossa.

Efter bron åkte vi hem och mumsade lite mozarella och drack vin innan vi tog oss i kragen och lagade mat. Det blev rotfrukter i ugn och så stekt kyckling i vitlök till det. Det var meningen att palsternacksgubben skulle ingå på rotfruktsplåten men vi hade inte hjärta att hugga sönder den så det blev bara polkabetor, sötpotatis och lök. Men det räckte gott. Jag älskar polkabetor! Sötpotatisen blev lite för mjuk då den inte har samma koktid(ugnstid då) som betorna. Den får vara i större bitar nästa gång, eller läggas på senare helt enkelt. Men gott blev det. Och bild tog jag ingen. Det tänker jag sällan på när jag lagar mat eller ska äta. Inte hemma i alla fall.

Min kusin är ingen linslus på något sätt så jag lägger inte ut bilden jag tvingade till mig däruppe på brofästet, haha. En får respektera det. Jag försökte också att få henne att ta sitt livs första selfie, men icke! Hon tycker det räcker gott att ta bilder på omgivningarna och det är ju faktiskt en väldigt sund inställning när man tänker på det 🙂

Ha en fin kväll och kram på er ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *