Sellpysäljare och ny bloppis på gång

Hej mina fina! Hoppas allt är fint med er. Här har det varit röj hela dagen och jag har nu bytt från vinter till sommar i garderoben. ’en del var ju bytt tidigare så jag har inte direkt gått med termobrallor och kofta nu heller, men allt är bytt och vinter ligger nu i lådor som ska åka upp ovanpå garderoben. Samtidigt har jag då varit hård och sorterat ut typ en soppåse med kläder. Så nu blir det snart en ny bloppis med sommarkläder. Mest är det klänningar och även någon kavaj och vad det mer var. Så håll utkik. Jag måste bara fota och greja först så kanske torsdag, men jag hör av mig här imorgon och säger tid och sånt.

Är ni sugna på secondhandshopping redan nu så ligger min Sellpy-sida uppe. Det är tio plagg (väska och sjal också) i min ”butik”. Jag tog några av bilderna så kan ni gå in och kika om ni vill. Flera av plaggen är nya men det satt ingen lapp kvar så då har de inte kunnat skriva ”nytt”.

Obs! Jag säljer alltså inte dessa plagg som bloppis utan man köper via Sellpys sida. Bloppisen återkommer jag med.
Kram på er!

Den här väskan till exempel. Den är ny och de har lagt upp den för 105 kr. Här är länken till väskan och via den kan ni scrolla ner och se ”Mer från samma säljare”.

35 kr för denna

105 kr för dessa. Nya stl 52.

245 kr för denna från Indiska. Xl. Inte använd.

70 kr för denna. Stl L. Också ny.

Röd klänning från Kappahl. Ny i stl 48/50. 175 kr.

Mockaliknande klänning/tunika från Indiska. Xl. Också ny. 175 kr.

Ny kimono.Det står 3xl i deras annons men jag fick inte om den kring höfterna så snarare xl. 140 kr.

Hoodie 50 kr.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *