Tandläkare, häcken och bloppistid

Nu är denna här trött alltså. Dagen började med tandläkarbesök. Ett jag trodde skulle innebära en plan för mina tänder och ett kostnadsförslag. Nepp, istället sa hon att ja men då kan vi ju dra ut din visdomstand idag. Wut?? Det var jag ju inte beredd på och blev genast nervös. Sen kom hon på att nej det var bättre att laga en tand den här gången. En som kanske skulle behöva rotfyllas då det var så djupt hål. Kul, med tanke på att jag har skitknepiga tänder där en specialist behövs när det ska rotfyllas. Så in med bedövningssprutan som gjorde så in åt helvetes ont idag. Hon kom åt tandbenet för snabbt, jag vet inte om det var därför det gjorde så himla ont. Ben borde ju inte göra ont? Men något gjorde jätteont. Och sen rotade hon runt där inne i kinden med sprutan.

Dock tog den inte ordentligt så det gjorde ont när tandläkaren borrade. Tårarna rann och jag låg och skakade där i tandläkarstolen i 75 minuter. Men nu är den lagad. Dock är det mycket kvar att göra i min mun för amalganet de lagade med förr kan göra att tänderna får sprickor och då kan det bli karies. Det har jag. Så det kommer att kosta en miljard ungefär (har inte fått kostnadsförslaget än) med alla rotfyllningar, lagningar, kronor och allt vad det är. Nu är det tandläkare igen med rotfyllning och 110 minuter (det är verkligen som en hel evighet när man ligger i en tandläkarstol) på fredag och sen igen nästa vecka. Mysigt värre…

Sen när jag kom hem var det dags att ta mitt bedövade ansikte och resten av kroppen och gå ut och klippa och rensa häcken på ena sidan huset. Den ligger ut mot gatan så det var liksom nödvändigt. Så vi rensade tistlar, murgröna, gamla löv, pinnar och annat grönt bös(ingen aning om vad de växterna heter). Sen klippte vi. Och sen iväg för att låna släp och baxa upp allt med spade, grep och skyffel. Och sopa trottoaren från allt. Sen till tippen och dra bort allt från släpet(det fyllde ett stort släp vill jag lova) innan vi åkte och lämnade tillbaka det igen på Bauhaus.

Nu har både jag och Thomas duschat av oss alla pinnar, barr och säkert massa små odjur som ramlat ner lite här och var på en. Snart dags att sova, men innan jag lägger mig tänkte jag fixa lite till med bloppisen. Vi fotade igår i en himla fart men det är en del mer fix innan .

En liten teaser på en klänning som kommer i bloppisen imorgon.

Så jag tänkte att jag kör igång bloppisen vid 17.30 imorgon. Det är mest en massa klänningar men också en kavaj, en långkofta och några toppar. Så kika in imorgon kväll om ni vill. Kläderna är från storlek 44 till 54. Mest i 48-50-52 eller xl dock. Men en del mindre som sagt i storlek L och 44 och 46.

Kram på er vänner ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *