Rabatter på skönhet och kläder

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko, Yves Rocher, NordicFeel, Emma S, Lindex

Hej på er raringar
Är allt bra? Här är det upp och ner som värsta aprilvädret. Ömsom sol, ömsom regn hagel och snö. En sak som brukar pigga upp mig är rabatter. Både på smink, dofter, kläder, skor, acessoarer och senast var det fynd på trädgårdsdynor.

Just nu är det ett gäng företag som har superweek med rabatter av olika grad. Jag har tagit med några av de som intresserar mig själv mest. Och lagt upp några förslag på produkter jag själv vill ha från just rabattföretagen. Som i kollaget från Lyko här nedan.

Här är ett gäng favoriter. Flera av dem har jag och använder ofta, som ögonbrynspennan från The Browgal – bäst! Isadoras highlight bronzer sveper jag över kinderna för att få lite färg i detta bleka ansikte. Färg till både ansikte och kropp får man från Ida Wargs tanningmousse. Den är enkel att applicera och ger en fin färg. Den doftar inte heller så äckligt att man knappt står ut vilket är fallet med många bus-produkter. Så den står också i mitt badrumsskåp och är ett tips.

Sen har vi två produkter jag inte har men VILL ha. Nämligen Sweed Lashes mascara. Den har fått superbra betyg och vann Daisy Beauty awards för bästa mascara. Så den här tror jag mer på än hypen kring Maybellines sky high som jag blev lite besviken på. Som ni vet så ääälskar jag mascaror och är ständigt på jakt. Nu är det alltså den här jag vill klicka hem. Allt finns på Lyko och jag hoppas allt är med rabatt. Dock vet jag inte vad som inte gäller så häng mig inte om koden inte funkar på alla produkter.

Skönhet

Lyko
15% på nästan allt med koden ADT15
Giltig: 12-18/4. Länk Lyko

NordicFeel
20% rabatt vid köp över 599 kr med koden SUPERWEEK20
Giltig: 12-18/4. Länk NordicFeel

”En doft med toppnoter av Liljekonvalj och Päron, mellannoter bestående av Apelsinblomma och Vit mysk samt basnoter av Ljus mocka, Vanilj och Patchouli”. Jag älskar Emma S Rue de Varenne!
Använd kod nedan.

Emma S
20% på alla produkter med koden april20
Giltig: 12-19/4. Länk Emma S

Yves Rocher
20% på ordinarie priser med koden YRSUPER20
Giltig: 12-19/4. Länk Yves Rocher

Kläder

Söt topp från Lindex att ha till jeans eller varför inte kjol?

Lindex
15% på allt med koden SUPERWEEK2115
Giltig: 12-18/4. Länk Lindex

2 reaktioner på ”Rabatter på skönhet och kläder”

  1. Eller hur! Jag har spanat länge nu och lär slå till nästa gång det är typ 30% eller så 😊

  2. Alskar paletten fran Urban Decay, den har verkligen perfekta farger! Hade den inte varit sa dyr hade jag definitivt kopt den.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *