Ny hårvårdsserie från Davines – Heart Of Glass

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Hudoteket

Jag är blond av födsel och ohejdad vana(dock med en avstickare för rött hår runt år 2000). Med åren har färgen mörknat och dessutom fått sällskap av vita strån. Så för att få färgen jag vill ha är det slingor som gäller. En hel drös slingor faktiskt. Jag skulle icke köpa en såndär ica färg och helfärga håret. No no. Kanske om jag vore 20-30 typ då håret var starkare, men inte nu. Dels blir det inte lika snyggt men också för att det sliter jättemycket på håret. Så jag gör det hos frisör. Men det sliter ju ändå hur duktig hen än är och hur bra produkterna de använder är.

Så det gäller att vårda håret. Visst är bra produkter ofta dyra så det lockar ju ofta att köpa billigare för man tänker att hur stor skillnad kan det vara egentligen? Ett garnierschampoo för 15 spänn på ÖB gör ju jobbet och tvättar rent. Jo…fast…efter ett tag märker man att håret tappar glans och spänst. För ja, jag har också några billighetsschampoon när jag snålar till eller helt enkelt inte har råd med dyrt. Men jag försöker att ha några ”finschampoon” , balsam och inpackningar också.

Just nu är mina dyrbebisar en serie från Unite som doftar lite…ingefära (kan visa sen) och så en ny serie från Davines. En för oss blondiner. Just nu finns de på kampanj. Både hela serien som jag länkar till här. Men man kan ju såklart köpa dem var för sig också. Länk Davines Heart of glass. Även andra produkter från Davines är på kampanj på 20% nu om ni har andra favoriter(gäller tom 11/4). Jag själv vill till exempel ha en flaska oi-oil – en underbar hårolja jag använt i flera år. Länk Davinesprodukter.

”Heart of Glass” har en blå etikett och även innehållet är blåaktigt. Dock innehåller det inte färgkorrigerande medel som många silvershampon annars gör. Det här är enbart vårdande och stärkade så både varma och kalla blondisar kan använda det. Serien innehåller Baobab-extrakt som ska ge mycket näring. J

Jag visste inte vad Baobab var så jag googlade. Det är ett träd som växer i Afrika och där frukten också kallas ”apbröd” pga att babianer älskar frukten. Jag håller med babianerna, jag gillar Baobab! Jag inte har inte ätit den, men jag gillar vad den gör med mitt hår 🙂

Jag har nu testat Heart of glass ett tag och jag tycker verkligen om den här serien. Den gör mitt torra och frissiga hår (det har blivit lockigare med åren och därmed torrare och frissigare, sen är ju inte de grå håren sådär himla spänstiga de heller) mjukare och finare. Jag kör inpackning en gång i veckan och så har jag shampo och balsam några fler gånger. Jag brukar även ha i en klick leave-in balsam för mitt hår blir otroligt trassligt när jag tvättat det. Vi blondisar har ju tunnare hårstrån, men fler än till exempel brunetter. Jag antar att det är därför det trasslar så förbannat. Men med leave in balsam så får jag ut det med hjälp av min Tangle Teezer borste.

1 reaktion på ”Ny hårvårdsserie från Davines – Heart Of Glass”

  1. Kul du gillar! Tips – leave in cremen (sheer glaze) ska du ha i varje gång. Den fungerar inte bara utredande utan skyddar mot värmestyling och solen.. så att håret inte blir gult 🤪. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *