Klassisk look med väst, blus och jeans

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej på er! Jag hoppas att ni har en fin lördag och kunnat njuta av sol och lite mer vårvärme än det kalla elände som varit den senaste veckan. Det har varit lite ont om klädinlägg här på sistone men här kommer ett tips.

Ett med väst som varit vårvinterns it plagg. Jag är väldigt kräsen med såna här stickade västar och har tyckt att alldeles för många västar varit ganska fula. Stora, bylsiga och konstiga. I mina ögon då och det är ju det jag skriver om här. Jag föredrar en klassisk väst i en icke-boxig modell. Och nu har jag hittat den. En väst att ha under tshirt, skjorta, eller som här blus.

En klassisk, lagom lång väst. Jag gillar den här. 299 kr är lagom pris och den finns i 4 färger. Länk väst.
Jag har storlek xl i den här (dock är den slut i min storlek i svart, jag vet inte hur det är med de andra färgerna).
Att låta blusen sticka ut under kanten är en smaksak. Jag testade båda delarna och tyckte bäst om det såhär.
Jag försökte ta spegelselfie på kvällen, det blev sådär…Jag måste ta och skaffa mig en ringlampa och det snart. Bara de kan få in den i webbshoppen igen nån gång.
Här ser ni lite av hallen också om ni är nyfikna. Jag har ju tagit bilder där förut men oftast inte så hela hallen (nästan) är med.
Jeansen har jag visat förut men här kommer de igen. De har blivit mina nya favoriter.
Länk jeans.
Och såhär är blusen. Jag har storlek 50/52. Den är ganska rymlig eftersom det är en lite puffig modell. Men den här behövs nog på mig för att passa över höfterna känner jag. Länk blus.
Som sagt, ganska vid. Finns i vit, svartvit och rost. Den här lär nog bli en favorit i sommar.

Det var dagens tips. Imorgon blir det en tur upp till Osby för min del för att fira mamma som fyller år. Det är idag hon fyller egentligen, men eftersom Thomas ska iväg till Usa imorgon så tänker jag att då passar jag på att dra upp när han ändå är iväg.
Ha en fin kväll vänner. Kram på er!

1 reaktion på ”Klassisk look med väst, blus och jeans”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *