Rabatt på rean hos Ellos

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Ellos

Jag antar att ni liksom jag får en massa mail om både slutreor med en massa rabatter och även rabatter på vårens nya kollektioner. Här svämmar inkorgen över av såna mail i alla fall. För det mesta orkar jag inte kolla igenom reorna för det är helt ärligt så mycket gammalt skit som de slänger ihop på de där reasidorna. Det ska i så fall vara när det är rea på rean jag kanske kikar igenom. Och just idag gjorde jag det på Ellos. De har 30% på sin rea nu på ellos kollektioner.

Där fanns många plagg, men inte så många som föll den här på läppen. Det finns massor av bikinis men oftast hittar man inte matchande över- och underdel. Det finns fina klänningar men bara i små storlekar, eller för stora storlekar osv. Nu kikade jag mest efter sånt som finns i min storlek och som inte känns omodernt eller bara tråkigt eller fult. Jag hittade tre plagg som finns (fanns när jag kikade iaf) i flera storlekar och som jag kunnat tänka mig.

Länk till Ellos här.

En beige kappa är ju klassiskt och snyggt. Den här är absolut ett fynd. Med rabatt på rabatt blir det 377 kr. Länk kappa

Den här lila klänningen sticker ut och jag gillar den. Finns även i svart men jag gillar den här. Med rabatter kostar den 175 kr. Länk klänning

En väst att ha över tjocktröjan till våren är också en klassiker som aldrig blir omodern. Efter avdragen kostar den 293 kronor. Länk väst.

Ja det var mina tre tips. Det finns såklart mycket mycket mer, och de har ju även rea på andra märken osv. Men nu kikade jag mest på rea på rean som sagt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *