Klassisk snygg kofta och sköna byxor

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Häromdagen fick jag en fråga om jag har tips på en snygg svart kofta. En som inte noppar sig och blir ful. Och det har jag. Eller jag vet faktiskt inte än om den kommer noppa sig för den är ny så jag har bara haft den en gång och inte tvättat den. Men jag hoppas verkligen att den kommer att hålla både formen och att den inte blir noppig, för jag gillar verkligen den här.

Längden är helt lagom tycker jag, inte för lång och inte för kort. Den är inte speciellt tjock, men för en klassisk kofta så ser jag gärna att den inte är så himla tjock. Den här funkar toppen nu som lager på lager, och kommer vara lika bra när det blir varmare. Men är man ute efter en varm och tjock kofta hade jag nog valt en annan. Tyvärr har jag inget konkret tips på en sådan (min långa svarta gosiga med huva noppade sig tyvärr nästan direkt, men har den ändå fast mest hemma).

Kofta, topp, byxor med dragsko i midjan och så ett par sköna kängor till – det är en stil jag känner mig hemma i. Thomas gillade också den här koftan på mig. Den sitter bra utan att vara för pösig eller för tajt.

Här ser de svarta färgerna inte ut att matcha men i verkligheten är de svart-svarta och jag känner mig bekväm utan att se ut som om jag går i träningsoverall. Oftast har jag mina koftor såhär, dvs oknäppta med en topp under. Länk kofta.

Är ni sugna på liknande byxor som funkar lite överallt så är de här ett tips. Från Zizzi så finns bara i större storlekar. Länk trikåbyxa.

Här är ett par liknande från Only för er med lite mindre storlekar. Länk trikåbyxa.

Koftan är i ett material som heter ecovero hållbart alternativ till traditionell viskos. Det är 80% av den och 20% polyamid. Jag vet inte hur den kommer bli efter tvätt men jag hoppas verkligen att den inte noppar sig och blir ful. Håller den sig fin kommer jag definitivt att köpa fler såna här. Jag tog storlek 50/52 som jag har i det mesta. Finns från storlek 34/36 till 62/64.

Några ”behind the scenes” bilder…

Ja man känner ju sig så snygg när man blir beordrad att testa att lägga sig i soffan. Jag visste att hakorna skulle se väldigt tjusiga ut i den här vinkeln (så ja jag gjorde mig ju till här, men de ”riktiga” bilderna var inte mycket bättre…)

Och så kan det hända att jag fick ett fniss-anfall när Thomas tog sitt fotograuppdrag på största allvar och fyttade bord, hämtade lampa och grejade. Det är ju toppen, men jag ville ju inte ta en massa av hans tid utan bad bara om ett par minuter där han brände av några snabba bilder. Han är för gullig den där ❤️

Och så har vi produktbilderna här.

Här är den svarta jag valde. Den finns även i tre andra färger – marinblå, plommon och grå. Länk kofta.

Det är möjligt att det blir både en grå och en blå också. Grå kommer det i alla fall att bli för jag trivs väldigt bra i den här.

Det var koftan den. Om ni är nyfikna på kängorna så kommer de i nästa inlägg 🙂
Kram och ha en fin eftermiddag.

4 reaktioner på ”Klassisk snygg kofta och sköna byxor”

  1. Jag har de från Zizzi, dock är det några andra på bilden. Minns inte vilka för de är gamla men kan kolla i dem och se om de finns kvar.

  2. Så skön stil! Gillar den! Såna byxor med dragsko finns på Cubus med. Från xs upp till 3xl. Kan rekommenderas. Finns i lite olika kulörer! Snygg kofta med!
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *