Rabatt på mina tajts och tröja

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Ett snabbt inlägg nu innan det är sovdags. Hur är det med er förresten, påverkas ni av att klockan ändras? Det gör jag så det ska bli så himla skönt att slippa ändra den framöver. När de bestämt om det är sommar- eller vintertid som gäller alltså. Så antingen är det sista gången vi ändrat nu, eller så blir det sista gånger i vår. Vi får la se. Mig kvittar det vilket de väljer, bara jag slipper flytta runt på klockan 🙂

Imorgon(måndag alltså) blir det att åka tillbaka till lägenheten och packa vidare. Fy fasen vad jag hatar att flytta alltså, men förhoppningsvis ska det väl vara sista gången på bra länge nu. Fem flyttar på två år räcker liksom…Men nu har jag å andra sidan vanan inne och är en jävel på att vika flyttkartonger. Jag brukar tänka att om jag vore med i nåt sånt där tävlingsprogram på tv där man ska vika flyttkartonger hade jag piskat de andra. Jag har överhuvudtaget en förmåga att tänka i tävling när jag gör tråkiga saker. Som att skala potatis. Jag funderar över hur jag hade stått mig i en tävling där? Mot såna som inte jobbar i kök då alltså. Och så flyttlådor. Och säkert en massa annat jag smygtävlar i, men kommer inte på fler ”grenar” just nu.

Och så en annan sak. De där svarta tajtsen (eller tightsen om man så vill) jag hade till den grå tröjan/klänningen har använts till annat också, som till min stickade svarta tröja. Det är skönt och blir ändå stilrent och snyggt. Jag har kört både kängor och sneakers till, men det där är ju en smaksak. Jag känner mig lite mer ”klädd” med mina Pandorakängor, men jag älskar ju också gympaskor.
Både tröjan och tajtsen är från Cellbes och de har just nu 25% på valfri vara med koden 2010. (jag vet inte hur länge rabatten varar dock)

Tröjan är superskön (precis som tajtsen) och sticks inte det minsta. Allt som sticks åker av fortare än kvickt för jag klarar verkligen inte det. Men no worries här alltså.
Jag har storlek 50/52 i dessa. Länk till tajtsen här.

Kram på er och ha en finfin måndag nu. ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *