Barbiesmink och flyttpackning

Hej mina fina. Hoppas allt är fint med er. Här är det fullt upp med packning och resten av livet. Flytt sker på fredag men som tur är börjar jag bli klar redan så ikväll är jag hos Thomas och barnen. Vi har haft myspys med film och godis, och imorgon tänkte vi ut och skaffa pumpor för att karva loss i dem och göra det lite Halloweenigt när de är här.

Innan soffmyset satte jag mig tillsammans med ett gäng andra skönhetsintresserade människor för att vara med virtuellt på Pür cosmetics nya släpp. Det är en kollektion med Barbietema. Och som gammal Barbieälskare så ville jag såklart gärna ta del av detta.

Före detta Miss Usa – Lynette Cole höll i presentationen.
Hela kollektionen verkar inte släppas på den svenska marknaden, men det som finns ute nu ser väldigt fint ut. Det var en palett med ögonskuggor, en med rouge, mascara plus primer, lipgloss och läppstift. Det kan ha varit något mer också men jag hade inte laddat ner teams innan så jag missade början av mötet.
Jag älskar läppstift så jag är väldigt nyfiken på de här fina. Tre nyanser och alla tre är matta så de sitter ordentligt.

Eftersom jag inte provat några produkter kan jag inte uttala mig om dem heller, men när jag väl testat så återkommer jag.

Så här fint är det i lägenheten nu.

Det blev en liten break i packning och allt. En dos Barbieglamour såhär på onsdagskvällen 🙂
Nu ska den här schletna Barbien ta och skrubba ansikte och tänder och sen är det nattinatt.
Kram på er

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *