Rabatt på mina stickade favoriter, jackor och annat

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Jag satt just och tänkte leta upp länk till en tunika/klänning jag fick hem i förra veckan. Och då såg jag att Cellbes har 30% på utvalda stickade produkter och på utvalda jackor. Bland dem hittade jag flera av plaggen jag själv har så jag tänkte att då passar jag på att tipsa om ett litet gäng på en och samma gång här.

De har även 20% på ett helt köp. Vad jag förstått gäller det även stövlar och skor, lampor (bra om man är ute efter julbelysning till exempel), gardiner och annan inredning. Det lär vara märken som är undantag (tror tex Depeche är ett sånt) men jag vet inte för jag hittar inte var de lagt infon om villkor (har skrivit till dem om detta).
Länk Cellbes.

Eftersom det varit lite för full rulle den senaste veckan har jag inte hunnit fota plaggen på mig själv än, eller inte de nyaste i alla fall. Men de kommer. Faktum är att jag tänkte se om jag kan få till bilder på egen hand med min ringlight nu ikväll. Annars får jag vänta tills Thomas kommer hem.

Den här har jag och den är fin. Inte riktigt så tomteröd som på bilden, men snygg och jag tänkte ta och visa den och mina nya stövlar så fort jag får till en bra bild. Länk till kabelstickad tunika/klänning här.

Den här är också ny. En kofta med klassiskt mönster som funkar lika bra hemma med mysbrallor som till jeans, kjol eller klänning. Länk till mönsterstickad kofta här.

Den här koftan med dragkedja och huva är bara SÅ jäkla skön. Den är mjuk och gosig. utan att stickas. Sticksigt är det värsta jag vet så det går bara inte med ull mot min kropp. I kappor kan det vara ok, men inte annars. Den här är inte ullig och sticksig, bara jätteskön och åker på allt som oftast (har den i detta nu när jag sitter och skriver).

Jag har storlek 50/52 i min kofta. Länk till goaste koftan här.

Eftersom jag är så förtjust i den grå funderar jag över att klicka hem en svart också.

Jag letar som en tok efter den rätta svarta, stickade polon. Det verkar vara ett omöjligt uppdrag. Dock har jag hittat en grå jag gillar. Den här. Skön och med ganska vid krage.

Samma storlek här som i det andra jag länkat till, nämligen 50/52. Länk till grå polotröjan här.

Och så är det ju 30% på utvalda jackor också. Och där har jag också några.

Den här är det också 30% på. Finns även i grönt och rött och luddet är avtagbart. Jag har den svarta, dock tyckte jag att storleken var lite liten så jag gick upp en storlek från min vanliga.
Länk jacka.

Än så länge funkar det med lättviktsjacka här i Malmö. Den här har jag haft i stort sett varje dag sen jag fick hem den. Så skön och dessutom så kan man gå ut i joggingbrallor, utan bh och gammal tshirt under utan att det syns, hehe. Jo brallorna syns ju, men inte så mycket då kappan räcker en bra bit neråt. Länk lättviktskappa.

En reflekterande jacka är ju bara så himla bra. Om jag hade hund jag skulle gå ut och gå med när det är mörkt hade jag köpt en sån här på studs. Eller om jag var ute mycket och gick eller cyklade överlag. Länk reflexkappa.

Den här köpte jag förra året. En parkas med tejpade sömmar så den ska stå emot både vatten och vind vilket är perfekt för de blöta och blåsiga Malmövintrarna. Jag tippar att den är perfekt även mot snö 🙂

I år finns den i svart, gult och rött. Jag önskar att den hade funnits i svart även förra året…men marinblått funkar ju också. Men är man svartälskare så är man 😉 Länk varmfodrad parkas.

Det var några av tipsen från mig. Nu ska jag ta och hänga upp tvätt och sen ge mig av bort till ica för att handla mat. Spännande lördag va? 😉
Kram på er ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *