Plugg, namnsdag och funderingar över framtiden

Hej mina fina. Ett snabbt inlägg innan läggdags för imorgon är det skola igen. Jepp det är det jag skrev om sist, när jag sa att jag var nervös över en sak. Och det var att jag börjat plugga igen. En utbildning till webbkommunikatör på 2 år. Det är en del annat på gång i mitt liv just nu så jag har inte bestämt mig för om jag ska fortsätta eller inte, men jag har i alla fall börjat så får jag se hur jag gör.

Faktum är att jag även sökte en utbildning till hudterapeut. Jag var i Landskrona för ett par månader sedan och gjorde antagningsprov. Det var en intervju, teoretiska och praktiska prov. Och jag klarade det då jag kom in. Bara det är ju en boost 🙂 Sen när det kom till att välja mellan de två utbildningarna så valde jag till slut webbkommunikatör och det var bland annat beroende på lönen. Ingångslön efter utbildningen på 1,5 år då man blir auktoriserad hudterapeut är ca 23 000 kronor vilket ju är riktigt jäkla skitdåligt.

Sen har jag tänkt att jag kan ha nytta av kommunikatörsutbildningen även som journalist. Många av ämnena har jag redan läst på journalistutbildningen, men jag kan behöva borsta av gamla kunskaper som att redigera film och foton. Jag har läst och hållit på en massa med photoshop och med premiere och även audition men en del har jag hunnit glömma. Men jag får som sagt se hur jag ska göra framöver då jag har annat också. Och det säger jag inte för att verka intressant för jag brukar aldrig vara sån att jag hintar om saker att ååååh nu ska jag snart göra något jättekul men jag får inte berätta än, nope så gör jag inte för att locka läsare.

Det jag tänker på är mer för att det är privat och allt delar man ju inte i en blogg och det fattar ni ju såklart. Men imorgon ska jag i alla fall till utbildningen så får jag fundera sen över hur jag ska göra med allt. Det är lite rörigt just nu får jag ju säga. Men saker brukar lösa sig till slut.

Nu ska denna Louise(det skriver jag bara för att jag har namnsdag idag, hehe) gå och lägga sig. Kram på er och ha en fin fredag ❤️

5 reaktioner på ”Plugg, namnsdag och funderingar över framtiden”

  1. Grattis till båda 🥰🥰. Heja dig! Vill också säga att är man hudterapeut kan man köra eget. Och är man anställd får man ofta provision på det man säljer 💪🏼. Tror dock att båda yrkena passar dig! Kram

  2. Grattis till både namnsdag 🌸och webbutbildning! Roligt när det händer bra saker som tar livet framåt. Lycka till med allt!

  3. Hej Louise, låter spännande och klokt att börja med en utbildning och den passar ju dig fint.
    Lycka till med alla val och möjligheter du har framför dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *