Det finns ju flera fördelar med hösten

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Nu börjar jag faktiskt längta lite efter hösten. Och med hösten menar jag lite lägre temperaturer, naturen som skiftar i grönt, rött, gult, hög blå himmel. Det hoppas jag på rent vädermässigt i alla fall. Dock har jag en känsla av att Malmö efter september levererar regn och blåst från alla håll – uppifrån, från sidorna och underifrån. Paraply är till för breddgrader där regnet kommer uppifrån, här är det mer regnställ som gäller då det som sagt kommer från precis alla håll. Men det behöver ju inte bli så, jag hoppas verkligen inte det utan en såndär fin höst.

Mer bra saker med hösten är att det kommer gå lättare att sova. Det varma klibbiga gör att jag sover urkasst. Så jag ser fram emot fluffigt vintertäcke och sovrumstemperaturer under 25 grader (just nu ligger det ganska konstant på 27-28 när det är sovdags). Jag tror minsann att jag ska investera i ett par nya snygga påslakanset sen för att fira sovandet 🙂 Bort med gamla fula och in med nåt snyggt.

Sen har vi ju det här med modet också. Jag är trött på sommarkläderna nu faktiskt och börjar fundera över att byta plats i garderoben och hänga in det höstiga och upp med sommaren i lådor. Fast jag väntar nog nån vecka till, men sen! Dock funderar jag över om jag ska köra en sensommarbloppis med sommarkläder. Jag antar att många av er känner som jag och vill lägga bort blommiga klänningar nu, men å andra sidan är det fortfarande varmt, plus att jag misstänker att en del dessutom kommer åka iväg på semester till värmen under hösten och vintern. Så vad säger ni, ska jag köra en bloppis med lite blandat? Höst och sommarplagg.

Jag tänkte lägga upp ett inlägg med hösttrender och färger sen, men det får komma i ett eget. Dock kommer en sak att fortsätta, trendigt eller inte, här för mig och det är myskläderna. Hoodies och mysbrallor kommer snart att kunna användas igen. Faktum är att jag har två nya hoodies men det har varit för varmt att ha dem på sig. Hemma är det typ trosor och tshirt som gäller än så länge.

Jag testade mina pyjamasbrallor från Primark som jag köpte i Spanien, och till den mina nya hoodie. Just den kvällen(det var för flera veckor sen) funkade det, men sen dess är har pyjamasarna fått vänta. Det blev en tröja i marinblått också. Ska visa den sen tänkte jag. De här tröjorna är ganska långa i ärmarna så faktum är att den funkar på Thomas också. Jag funderade liter över om det är en herrtröja med tanke på ärmarna, men jag tror inte att den är det. Men unisex tycker jag absolut att de är då de dessutom finns upp till 8xl.

Så här ser produktbilden ut. Länk hoodie. Idag, söndag, har ni dessutom fri frakt med kod FF34. Tröjorna finns från stl s till 8xl (jag tog xxl).
Här är den blå varianten. Jag tänker att jag och Thomas väl får ha delad vårdnad om de här gosiga tröjorna nu, hehe. För de ÄR som sagt väldigt unisex.
Länk blå hoodie.
Den där röran på bordet där bakom mig ska rensas bort nu. Det ligger en massa nagellack i lådor och andra grejor som ska fixas. Lampan har jag lagt ut på Marketplace för jag har köpt en ny på en flyttloppis så jag vill få det fint och få in den. Det är lite roligare att städa när man ska sätta upp något nytt 😀

Nu ska jag ta och fortsätta med städningen här. Jag tog en liten paus men nu är det dags att fortsätta. Ner med ren och vikt tvätt i källaren (handdukar och lakan. fy fasen vad det blir mycket när barnen har sova-över kompisar här) och upp med kläderna i barnens rum och vårt sovrum. Sen tvätta, byta i sängen, dammtorka, dammsuga och svabba.

Nope, jag ser inte fram emot den delen av söndagen, men när jag väl är klar tänkte jag ta och pyssla om mig själv med hårinpackning, ansiktsmask och testa nya ögonpads från Xlash. Först jobb och sen belöning 🙂
Ha en fin söndag vänner ❤️

1 reaktion på ”Det finns ju flera fördelar med hösten”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *