Ge håret och huden kärlek och fukt

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Meds och The Body shop

Hej vänner. Har ni haft en fin helg? Här har det varit väldigt lugnt då Thomas jobbat och kommer hem först imorgon (måndag). Jag ska själv iväg imorgon bitti på en sak som jag inte berättat om än. Men det gör jag när jag bestämt mig för om det är för mig eller inte. Jag är lite nervös så jag har försökt göra lite lugnande saker idag som att köra lite spa. Alltså ta ett bad och göra inpackning och ansiktsmask. Det behövs verkligen nu efter alla salta bad och sol i sommar. Jag boostar med inpackningar, mask, serum och bra krämer.

Jag tänkte visa det jag hade i håret och ansiktet idag, och vad jag hade för någon vecka sedan för den som vill ha tips. Jag har länkat men ser att några av produkterna är tillfälligt slut, men det är bara att trycka på ”bevaka” så får man meddelande när den kommer in igen 🙂

Det här har varit min look stora delar av sommaren. Dvs inget smink, eller bara lite vattenfast mascara, och håret har fått självtorka. När det varit varmt har jag helt enkelt inte orkat göra mycket mer. Men nu är hösten på ingång och det blir lite mer fix.

Den här hade jag i håret idag. Jag tror jag lät den sitta i cirka 25 minuter när jag ändå låg där i badet och filosoferade (och rakade benen och sånt för jag ligger sällan bara still rakt upp och ner för det har jag inte ro till). Nu känns håret återfuktat och ser inte lika risigt ut så heja hårmasker och inpackningar ❤️

Briogeo har många olika sorters produkter för håret. Det är masker, schampoo, balsam och annat. Jag har testat flera olika och den här är en av mina favoriter. Jag har tänkt testa några fler, som ett schampoo för torr hårbotten och en mask för lockigt hår. Men just den här är för torrt, skadat, kemiskt behandlat och/eller livlöst hår. Länk Briogeo deep conditioning mask. Slut på Meds just nu men den lär komma in igen och den finns ju på fler ställen.

Så här ser det ut just nu på badkarskanten. Mina saker till höger, Thomas till vänster och så tvålen i mitten 😀

Jag byter mina produkter efter vad jag behöver just då, för jag har gaaanska många fler än bara det här.

Och här är Thomas produkter. Jag har fått honom att börja använda annat än vanlig tvål i ansiktet och just den här rengöringen från Cetaphil gillar vi båda två. Jag använder också den när jag glömmer ta in min egen rengöring. För den här funkar fint på både mig och honom. Och jag tror att Oscar också använder den.
Länk Cetaphil ansiktsrengöring.
Samma sak med exfolieringen. Bort med gammal hud och fram med ny. Länk exfoliering. Både Thomas och Oscar har dessutom fått Cetaphil ansiktskräm av mig. Thomas har fått testa andra också men det är den här han gillar för den går in snabbt, är inte kletig och så har den pump. Länk ansiktskräm.
Det är inte för tidigt att börja (Oscar 14) och inte för sent heller (Thomas 48) att börja bry sig om sin hud 🙂

Det trängs många produkter här i korgarna och i skåpen.

Här är fler produkter som en av mina älskade hårborstar från Tangle Teezer.

En annan inpackning jag visat tidigare är den här från Joico. Den är också kanon. Den doftar dessutom underbart. Håret blir mjuk och lent.
Länk Joico K-pak reconstructor.

Och så den här godingen till ansiktet. Den både rengör och ger lyster och är sådär lagom och gör att jag känner mig ren, fräsch, återfuktad. Jag älskar också deras Himlalaya Charcoal men ibland känns den lite för kraftig så den föredrar jag på hösten och vintern när huden blir mer grå och glåmig. Länk Chinese gingseng & rice mask.

Nu är det snart nattinatt för mig, även om jag drar på det för då är det snart imorgon och då är det att ge mig iväg till det där lite läskiga.
Kram på er ❤️

2 reaktioner på ”Ge håret och huden kärlek och fukt”

  1. Nu är man ju lite nyfiken på hur dagen varit
    och om du gillade den aktivitet du skulle på i morse. Blev det tummen upp 👍eller ner 👎?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *