Födelsedagsfirande med barnen

Hej vänner. Hoppas ni haft en fin start på veckan. Här har det varit helt okej. Fint väder och jag har fått ärenden som jag dragit på ur världen. Och fått ett handskrivet långt brev. Bara en sån sak 🙂
I helgen som gick firade vi Oscar som fyllde år. 16 år blev han i lördags.

Han tillhör de där som inte gillar att äta direkt på morgonen(klockan var förvisso kvar i elva, men är man tonåring så är det morgon) så istället för macka blev det melon på sängen. Gött när man vaknar och det är öken i munnen tänkte jag och det uppskattades 🙂

Han har blivit så stor pågen! Han har gått från att ha samma skostorlek som jag till att ha båtar. Från en gullig 11 åring som han var när jag kom in i bilden, till en stilig yngling. Här vid fikat blev det fler presenter. Mer firande med farmor, farfar, faster och kusiner blir det om två veckor men det var ett mysigt småfirande nu.

Förutom att fira 16 åringen har vi varit på sängjakt. Vi var på Mio, Ikea, Seng och flera olika Jysk. Det är verkligen skillnad från butik till butik och framförallt mellan säljare. Herrejisses vilka stolpskott vi träffade i två Jyskbutiker tills vi kom till Lund där vi fick toppenservice. Och så shoppade jag och Malin lite kläder till henne. Helgen rullade på så snabbt och nu har klockan redan blivit tisdag så det är dags att lägga huvudet på kudden.

Kram på er

3 reaktioner på ”Födelsedagsfirande med barnen”

  1. Stort Grattis till Oscar på 16-årsdagen och stort Grattis till digvoch Thomas för en fantastisk gosse🎁🎂😍⭐️

  2. Alltid roligt att fira barnen. Snygg kille! Härligt att du fått så fina bonusbarn och de en så fin bonusmamma måste jag tillägga efter att ha följt dig i många år, sen någon gång efter din Stockholms flytt.
    Må gott och hoppas ni får en skön semester tillsammans!
    Kram 💕🌸🍀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *