Otäck bilfärd på hal is

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex

Hej mina fina. Så är det då februari – den tråkigaste månaden på hela året enligt mig. Den och sen november. Men i november börjar ju i alla fall julskyltning och sånt där. Och så fyller jag år 😉 Och Malin – bonusdottern, fyller nu i februari, så jag har sagt att även om det är de två tråkigaste månaderna så händer det ju något kul i alla fall. Sen gillar hon iofs vintern så jag har nog inte riktigt smittat av mig med februarihatet på henne, haha. Jag gillar by the way också vinter, men då ska det vara snö och typ 3 minusgrader. Helst blå himmel också.

I morse körde jag Thomas till tåget för vidare färd mot Miami. Nu är han iofs knappt där ett dygn innan han ska hem igen, men det får ju en att drömma om pastell och värme. Till skillnad mot den vidriga svarthalkan i morse.

Fy faaan vad halt det var rent ut sagt! Och att då köra genom sju rondeller och stanna till vid flera (det finns 7 eller 8 men inte folk vid alla som tur var, det räckte att glida vid några stycken) övergångsställen på vägen var inte kul. Jag kröp verkligen fram både dit och hem och satt med hjärtat i halsgropen emellanåt när jag kände hur bilen inte fick fäste. Thomas fattade inte riktigt hur halt det var förrän han steg ut bilen och stod som Bambi på hal is. Dock utan att ramla som jag med all sannolikhet hade gjort. 🦌

Kaffe och ett par saffransskorpor vid datorn satt fint.

Men allt gick bra som tur var. Han är i luften någonstans nu och jag sitter hemma och jobbar vid datorn. En kopp kaffe får pigga på mig lite också. Eventuellt drar jag på lite smink och kör bort till Emporia en sväng sen nu när det inte är Bambi-väder längre utan regn och grått. Det beror på om koffeinet kan svepa bort huvudvärken och den tunga känslan i kroppen så jag känner mig piggare och gladare. Så jag får se.

Eftersom det är så erbarmligt grått och svintråkigt väder så tänkte jag att då får jag väl själv lysa upp världen lite. Byta ut min svarta uniform mot glada färger. Jag har varit inne på Ellos och kollat in en massa härligt i pastell jag tänkte visa, men jag ska knåpa ihop ett kollage eller två först tror jag. Men jag kan ju färga till det i det här inlägget med den rosa toppen jag tipsade om för ett par veckor sen. Den har kommit nu och jag har testat den. Och gillar.

Här är den som den sitter på mig i xl. Färgerna är inte riktigt rättvisande för den är klarare men att ta bilder i provhytter är en sak för sig. Ibland blir färgerna bra och ibland åt helsike. Länk rosa topp.
Samma sak igen, färgen blir lite knas. Toppen är från Lindex som har fått in en del härliga vårplagg. Tyvärr inte i min storlek viket gör mig besviken på dem faktiskt. Men det kan jag ta mer om i ett annat inlägg. Ni som följer mig på Instagram vet lite om vad jag tycker… Men den här funkar i alla fall på mig.
Den är alltså i tshirt material så ganska tunn, men inte genomskinlig. Och färgen är mer så här och inte som på mina bilder. Och ja, jag köpte den i svart också 😛

Okej, dags att springa ner i källaren och mixtra med värmepannan för den strejkar. Innan den är igång vid strejk kan det bli en tio besök ner i källaren för att trycka på en knapp så den hoppar igång igen. Är inte uppe i tio än…

Kram på er och ha en fin kväll ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *