Färgglada kläder att leka vår i

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Ellos

Hej på er! Som jag skrev igår så börjar det ticka på inom mig att våren inte är SÅ långt bort nu. Speciellt inte idag när det är sol och barmark här i Malmö. Men jag vet ju också att februari och mars betyder snö och kyla för många. Men man kan ju faktiskt dra på sig färgglada kläder i alla fall. Och svart, alltid svart.

Men nu vill jag som sagt lyfta från det gråblaskiga med färg. Så jag satt och letade sånt som gör mig glad igår. Här kommer en del av det jag hittat. Klicka på det jag skrivit under kollagen så har ni direktlänkar där.
Och just det, många av plaggen jag hittat är på kampanj och är de inte det så har ni kanske en egen rabattkod (vet att de kofta skickar ut med 40% på en vara).

🌸 Pastellig kofta Zizzi. 🌸 Lång rosa hoodie Ellos. 🌸 Hjärtformade örhängen Caroline Svedbom. 🌸 Ljusblå jeans Ellos. 🌸 Griffin sneakers Ellos (finns i vitt och svart också, se svarta på nästa bild).

Alltså, den där koftan ser ju ut som en strut med god glass så man vill nästan slicka på den (gör inte det – ludd i munnen är äckligt).

Och så är jag väldigt förtjust i hoodies som ni vet, och långa är så bra sen när man har den som jacka. Då får den gärna gå över rumpan.

Och örhängena är ju så söta! Att önska av den man har kär eller köpa själv till alla hjärtan. Och resten av året.

Såna här sneakers (liknande i alla fall) levde jag i under hela sommaren och hösten. Så bekvämt att bra dra på! De här har en lite annorlunda färg som jag är sugen på att testa.

Och så jeansen som är i mom-modell, dvs mer vidd i låren, hög midja och smalnar av i bensluten låter som något för mig. Finns i flera olika färger, här ljusblå.

🌸 Färgglada örhängen Caroline Svedbom, 🌸 Blårandig skjorta Zizzi, 🌸 Originalblå jeans Ellos, 🌸 Sneakers Ellos, 🌸 Halsband Caroline Svedbom

Skjortor är ett jäkla aber att hitta för mig. De får inte vara för stela och så måste de ju dessutom passa över både axlar och höfter och DET är svårt. Sen vill man inte ha en glipa vid brösten heller. Men den här från Zizzi ser ut att vara formad så att den kan passa mig utan att jag behöver ha knappen längst ner uppknäppt…

Jeansen är samma som de på översta bilden, fast de här är lite mörkare. Jag tror jag ska ta och testa den här färgen och sen köra på med ljusare också och kanske mörkare om jag gillar dem och de sitter som jag vill. Dvs inte för tunna, inte överstretchiga i midjan så de åker ner över röva och lagom längd. Och snygg struktur i tyget. Vi får la se.

Samma sneakers som ovan fast i svart här. Det finns såklart en miljon skor att ha till den här outfiten men jag råkar älska sneakers så… Och än är vita för ljust för mig. I sommar är dock de vita perfekta till.

Sen har vi smyckena från Caroline Svedbom är nya för våren och så himla ljuvliga. Det finns även armband men det använder jag sällan. Vill ha främst halsbandet om jag nu måste välja.

Det var mina våriga tips såhär i början av februari. Nu ska jag ta och beställa jeans, skjorta och kofta. Och kanske hoodien för att testa. Skor får jag nog inte beställa får då blir Thomas galen på mig för jag råkar kanske ha några par skor…lite överallt 😀 Eller så beställer jag ändå för de är ju på kampanj och då får man ju…typ. Haha

Kram på er!

4 reaktioner på ”Färgglada kläder att leka vår i”

  1. Ja snart är våren här! Har du förresten sett någon fin rutig vårkappa? vill gärna ha en som inte är för kort och fodrad. Älskar rutigt till allt enfärgat jag brukar ha.
    Ha det fint!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *