30 procent på rean hos ellos

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Ellos

Fram tills den 11/2 har Ellos ytterligare 30% på rean och outleten med kod 435709. Jag själv har slagit till och beställt både på rean och sen några saker med en rabattkod jag fick hemskickad. Den kan jag dock inte dela här. Men jag tänkte visa även de sakerna, fast i ett annat inlägg. Här kommer några saker jag beställde (det var en kofta också som satt konstigt – lika bred som lång typ, och dessutom är slut så den stryker vi tycker jag). Jag har skrivit priserna på plaggen, men jag KAN ju ha räknat eller kollat fel så häng mig inte för det 🙂

Det finns såklart jättemycket fler saker i rean och outleten(och även till man, barn och hemmet), men jag tar bara med ett litet urval såklart. Och bara sånt som finns i min storlek, annars tipsar jag inte om det. Länk till Ellos här.

Den här beiga kappan har jag beställt och fått hem. Jättefin tycker jag.Även om den är vid nog nertill och inte glipar på mig, så blir den faktiskt inte för stor över axlarna som annars är mitt problem. Ska det passa nertill blir det för stort upptill, och tvärtom. Men här funkar den. Visar bilder i nästa inlägg. dock finns bara stl 48, 50,52 kvar(jag tog 52). Pris med rabatt blir 419 kr (ord 999). Länk kappa.

Den här kappan finns även i svart. Länk svart kappa.

De här rosa skorna har jag tittat på länge. Och nu när det är rabatt på rean så slog jag till. De är riktigt fina och även sköna. Eftersom sulan är ganska kraftig så är de relativt tunga, men det tycker jag inte kändes när jag går med dem. Jag släpar alltså inte fötterna efter mig för att skorna är tunga 😉

Med rabatt på rean kostar de här 280 kr (ord pris 799). Länk skor.

En snygg kofta har man alltid nytta av. Sommar som vinter, dock köpte jag inte i min senaste beställning, men ångrar det lite nu så kanske jag skickar efter en gång till… Pris med rabatt 146 kr (ord 349) Länk kofta.

Finns även i en ljus variant(och i rost). Länk

Den här gröna påminner mycket om Greta klänningar, fast här till ett väldigt annorlunda pris – 209 kr med rabatten. Plus att den finns i stora storlekar också (från 34 till 52). Länk grön klänning.

Greta lookaliken finns även i rosa. Länk

Jag vet att många älskar prickigt och med så här stora prickar så är jag också på. Pris med rabatt 209 kr (499) Länk prickig klänning

Snygg kappa från Stylein. Finns även i stora storlekar (hurra för designföretag som faktiskt inkluderar oss med större kroppar). Från stl 30/32 till 54/56. Pris med rabatt blir 839 kr (ord 1999). Länk kappa.

I beige för den som föredrar det. Länk

Svarta jeans är ju aldrig fel. De här skulle jag vilja testa. Finns även i blått, dock inte i min storlek och sånt som jag inte kan ha själv tar jag inte med som tips som sagt. Pris med rabatt 167 kr. Länk jeans.

Croppade blå jeans. De här ska väl vara typ ankelkorta, men på mig lär de bli hellånga vilket är det jag vill så jag slipper lägga upp (för det gör jag ändå inte). Pris med rabatt blir 167 kr. Länk jeans

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *