Superskön sweatshirtklänning att mysa i

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Ellos

Sköna kläder som också är snygga, eller i alla fall presentabla. Ibland inte ens det, ja det är vad jag haft på mig den största tiden det senaste året. Visst har jag fin klänning, jeans och sånt också, men mest mjukiskläder – gärna med en fleece till eftersom jag fryser. Det känns lite som om jag sjunkit ner i mysbyxträsket och tror det blir svårt att ta mig upp från det när väl coronaskiten lättar. Vi får väl se 😉 Men man KAN ju byta mjukisbrallorna mot en mjuk och skön klänning och sköna kalasbyxor (ev tajts och strumpor) till. Jag har hittat en skön, stor och härlig sweatshirtklänning med huva som jag misstänker att jag kommer bygga bo i.

Trots mjukisträsket så sminkar jag mig i alla fall. Och ibland stylar jag håret mer än tvätt och borstning. Röda läppar boostar faktiskt den tristaste outfit så det är ett tips. Här har jag ”Adrianna” från Indy Beauty på läpparna.

Och så klänningen då som är från Ellos Plus. Jag tog en stor storlek så den är ganska lång i ärmarna, men det gör mig absolut ingenting alls. Jag hade kanske kunnat ha en storlek mindre än 52 som jag tog, men risken är att den hade blivit lite tajt över rumpan då. Länk klänning.
För er som drar mindre än storlek 46/48 så finns den faktiskt även på ”dam” i storlek 34/36 till 42/44. Länk huvklänning.

En klänning att vara presentabel, men ändå väldigt myspysig i 😀 Just nu är den på kampanj med 25% så den kostar 374 kr.

Om man inte har så långa armar blir den lite lång just där, men som sagt – det stör mig inte.

Jag hade strumpbyxor i beredskap men kände att äh, ni får låtsas att jag har dem på mig. Thomas tyckte dock att jag skulle ta av mina grå strumpor jag hade på mig, haha.

Minns ni vad jag sagt om hoodisar när man reser? Det är bästa plagget (speciellt om man åker ensam) för om man vill slumra lite så kan man liksom gömma sig för medpassagerarna. Det är ett måste när jag till exempel åker tåg. Den här kommer bli perfekt för det sen när jag kan ta mig upp till Stockholm och så igen. För nu är det ett no no för mig. Jag åker max till Osby – resten får komma sen. Samma sak med umgänget. Det är Thomas, barnen och någon gång mina föräldrar. Annars träffar jag i stort sett ingen.

Det är tur att ni inte ser Thomas spegelbild i fönstret där bakom för han gör så många miner och tramsar när han fotar mig för att jag ska skratta lite mer. Men tänderna visar jag fasen inte ändå. Me no like dem alls. Annars ÄR jag glad och skrattar med tänderna. Jag lovar 😉

3 reaktioner på ”Superskön sweatshirtklänning att mysa i”

  1. Jag är 166 och hade nog gärna haft den lite kortare(men trivs med den såhär också), så jag tror att den blir bra på dig. Modellen på bilden(plusmodellen) är 171 så jag tror att den blir en bit under knäna på dig. Beroende på storlek.

  2. Den var härlig ! Lite sugen på o köpa . Hur lång är du ? Tänkte i förhållande till min längd på 180 cm hur du kommer sitta på mej 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *