Nya brallor att ha till favoritkoftan

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej på er. Goda nyheter, Thomas mår mycket bättre och det verkar som om de befarade propparna i benen som ev satt i lungorna också verkar vara en infektion. Så det känns väldigt, väldigt skönt. Så nu blir det antibiotika i 14 dagar. Vi får se om det blir intravenöst på sjukhus eller om det går att få hemma. Det är läget just nu.

Som jag skrev igår så distraherade jag mig med att kolla lite på kläder och skor och beställde några brallor och ett par koftor för jag behöver fler vardagsplagg. Jag tänkte till exempel testa ett par rutiga brallor. Det brukar bli lite konstigt och vrida sig när jag provat randiga byxor, men de här kanske funkar tänker jag.

Jag visade ju nyligen en svart kofta och svarta kängor som jag fått hem (se längre ner på sidan) och då tänkte jag att dessa byxor kan passa bra till. Antingen med svart eller vit topp till. Eller med en stickad tröja kanske? Det är ju trots allt bara februari och mitt i vintern. Om ni också gillar dessa rutiga så är de på kampanj nu. Från Zhenzi och finns från stl 42/44 till 58/60. Länk rutiga byxor.

Och till brallorna den här svarta koftan jag nämnde. Den har kommit att bli en favorit. Den är inte tjock så den känns liksom lagom med en topp under och kommer funka hela året runt. Jag gillar den så mycket att jag tänkt testa en marinblå också. Även dessa är på kampanj nu. Länk kofta.

Och så en bastopp under. Antingen såna här eller från annat ställe. Mina favoriter är från Kappahl då de har lite längre ärm. Länk bastoppar. Och ja, även dessa är på kampanj just nu.

Sen vad man har på fötterna lär ju variera men här är det mest sneakers och kängor som gäller nu. Länk kängor.

Nej nu är det dags att hänga tvätt här. Ha en finfin fredag alla. Kram på er ❤️

1 reaktion på ”Nya brallor att ha till favoritkoftan”

  1. Men så bra att de nu vet vad som falleras med Thomas och att han behöver antibiotika. Jag önskar er båda att Thomas snart är på benen igen och mår bra! 🙏🌹🍀🌟

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *