Trettio procent på hela Cellbesköpet

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej kära ni och kram på alla hjärtans dag! Jag tänkte skriva ett lite längre inlägg om hur Thomas mår och lite annat, men först ville jag lägga upp ett tips om att Cellbes har 30% rabatt idag på ett helt köp. Jag skriver ju mycket om deras produkter och vet att många av er gillar deras kläder. Jag själv har väldigt mycket från dem och sen är det ju såklart så att jag inte gillar allt för de har en del som är alldeles för tantigt för min smak, men å andra sidan ska tanterna också ha något 🙂

Men jag gillar att de har ett stort spann på sina storlekar och faktiskt många plagg som funkar väldigt bra på mig. Så nu när det är 30% så vill jag såklart hinna tipsa innan det är för sent. Jag skulle kanske skrivit tidigare idag men det har varit fullt upp hela dagen med en massa ärenden. Tanken var dessutom att ta foto på några nya plagg från just Cellbes, men det har jag inte heller hunnit. Men ni kan lita på att till exempel klänningen här nedan är superskön och jättefin i verkligheten också. Ett tipsigt tips!

Koden för 30% på ett köp är LOVE23. Länk till Cellbes här.

Den här är så fin och så skön! Köp! Jag har den i en annan, höstigare färg också. Finns i storlek 34/36-62/64. Jag har 50/52 i min. Länk rosa klänning.

Det kommer bild på mig i klänningen snart, promise! Koden för 30% på allt är alltså LOVE23.

Det lär bli en svart också för min del. Den finns alltså även i den här helsvarta och en svart med vitt mönster.

Det var tipset för nu. Kram!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *