Försöker tänka en massa positiva tankar

Hej mina fina. Hur mår ni idag? Jag kan ju säga att det är lite sådär här hos mig. Jag själv mår bra, men Thomas är fortsatt sjuk och från vårdcentralen så skickade de honom vidare till akuten och där behåller de honom för prover och röntgen. Han är ganska pigg och vid gott mod dock vilket är skönt. Och det är även skönt att han är på rätt ställe när man är sjuk så de kan ta hand om honom och få honom frisk. Nu hoppas jag få hem honom imorgon, men det återstår att se.

Så även om han är i goda händer så har jag ändå en liten klump i magen för jag vill såklart ha honom hos mig, plus att det ju inte är så längesen pappa åkte in på akuten och allt det där. Jag är dessutom i en väldigt känslig period så tårarna stiger gärna i mina ögon som såna där tecknade figurer på film så nu är det att tänka så mycket positiva tankar jag bara kan. För han kommer såklart bli bra igen, men akuten ÄR läbbig.

För att distrahera mig har jag suttit och kollat lite på nya byxor och har hittat några jag beställt, men jag tar det i nästa inlägg för jag känner att nej jag vill inte blanda kläder och sjukdom i ett och samma. Jag tänkte även lägga upp ett par lättviktsjackor som är till salu imorgon. Men det blir då. Nu ska jag kolla vidare på teven och se om Thomas skriver något snart igen. Kram på er ❤️

4 reaktioner på ”Försöker tänka en massa positiva tankar”

  1. Hej Louise,
    Förstår tankarna, jobbar själv på akutmottagning och det känns alltid allvarligare när man ska dit men bra att de kollar upp honom ordentligt. Ibland behövs ju medicin man inte kan ta hemma. Han är snart hemma hos dig igen. Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *