Ny höstkappa och nya skor

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej på er! Nu är jag tillbaka i Bunkeflostrand igen och Thomas är hemma från Usa. Faktum är att båda kom hem igår men var ganska sega så det blev mest att vi jäste runt hemma och plockade lite här och där. Thomas fick dessutom sova några timmar på eftermiddagen då det blir helt knas med tiden och sova när han flyger Usa. Så jag passade på att ta mig ett bad och sen testa lite nya kläder som kommit när jag var iväg.

Om det var lugnt igår så är det desto mer action här idag. Dagen började med avstängt vatten som ingen hade meddelat oss om. Så jäkla irriterande. Dock är det igång igen nu. Men det blev ett argt samtal till vattenmänniskorna. Jag har sålt en massa Lego och andra leksaker på Marketplace så idag när en dockvagn skulle hämtas kom det samtidigt en gubbe från Eon om elen, plus att de gräver i vägen utanför. Och så kom en ambulans och skulle förbi kranbilar, grävare och allt som står på vägen utanför. Det händer mycket på en och samma gång som sagt.

Vi ska snart ge oss iväg och handla här, bland annat tänkte jag köpa ett gäng ljung att ha på verandan. Längre fram har vi sånadär ”gran”(fejk)slingor med ljus i, men nu när det är mellantid vill man ju också att det ska se fint och välkomnade ut. Så ljung och prydnadspumpor får det bli.

För nu är det höst. Det är till och med dags för tjockare jackor, i alla fall vissa dagar. Jag har bland annat en lättviktsjacka, men i år känner jag att jag hellre vill ha en längre variant så det blev en kappa.

Dahliorna hänger med än så länge. Och här ser ni den nya kappan. Länk lättviktskappa

Jag har storlek 50/52 i den. Det är alltid problem för mig när jag ska köpa jackor och kappor för ofta blir de för tajta över höfterna om den passar upptill. Men här funkar det. Plus att dragkejdan är tvåvägs och går att öppna nertill om man till exempel ska sätta sig ner. Det vill jag helst ha på alla jackor med dragkedja.

Ja lättvikts säger ju sig självt – den väger alltså knappt något.

Jag erkänner att jag tyckt att lättviktsjackor och kappor varit tantigt som hell tidigare. Men jag har ändrat mig, kanske för att jag blivit äldre(men nej jack kallar mig inte tant för det), plus att jag ju letar efter sånt som i mitt tycke inte har tantigt mönster och så måste ränderna vara rätt. Den här gillar jag och den kommer invigas nu i veckan. Här testade jag bara en sväng.

Och så har jag nya skor. Såna som inte är sneakers faktiskt. Det ni! Ett par lackloafers som känns väldigt sköna tack vare touch it funktionen i sulan. Jag har dock inte gått in dem än. Tyvärr är dessa slut på Cellbes, men jag har sett att de finns på andra ställen. Googla Tamaris + loafers så hittar ni nog. De kostar typ 550-600 kr. De här har jag tänkt ha till både byxor, jeans och även till stickade klänningar med strumpbyxor till (såklart).

För den som har breda fötter så har Gabor ett alternativ med bred läst som jag tänkte tipsa om. Väldigt snygga. Och också ganska dyra, men det här är iofs en klassisk sko som håller länge.
Länk Gabor Loafers.

Nu ska jag ta och fixa vidare här med städning och sen handla och sen tusen andra saker för imorgon kommer barnen hit så då är det full rulle igen 🙂

Ha en fin eftermiddag vänner. Kram! ❤️

1 reaktion på ”Ny höstkappa och nya skor”

  1. Ja, nu blir det årstidsväxling. Höst blir vinter, i a f här hos oss.
    Själv står jag i övervägande att köpa en leopard-fuskpälskappa!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *