Pyntade och tjusiga

Hej vänner, jag hoppas det är bra med er? Här är det helt okej. Lite sämre några dagar och därav radiotystnad (jag började skriva om det men insåg att nej, jag orkar inte skriva deppiga saker idag) ett tag. Plus att Thomas barn varit här och då blir det sällan tid över att fota och lägga upp blogginlägg. Men nu har barnen åkt, Thomas pysslar med sitt och jag har några nya bilder så det passar utmärkt just precis nu.

Strax innan maten i torsdags ville Malin göra oss lite extra vackra så hon bad oss blunda och kom med diverse pynt. Och vi blev ganska tjusiga. Jag som tycker att håret blev lite för kort fick en Rapunzelfläta så det passade ju perfekt. Och öronen på det är ju pricken över i’et.
Thomas fick vackra juveler och en snygg blomkrans. På det hela taget blev vi redigt glamourösa.

Efter dekorationen blev det fix av mat och barnen hade önskat Chili con carne med vitlöksbröd, så det blev det.

I fredags var barnen lediga från skolan så Oscar hade en kompis här och de gav sig iväg för att träna och gå ett tag på Emporia. Malin som hatar affärer ville hellre stanna hemma och mysa. Så det gjorde vi. Vad vi hittade på har jag glömt trots att det bara var några dagar sen. Det börjar märkas att 50 inte är alltför långt bort(13 månader lite drygt)…

Här är också en ”innan maten” bild. Malin hade gjort små presenter till oss som vi skulle öppna innan vi åt och i dem fick vi bland annat örhängen. Såna med klister på baksidan. Och får man örhänge i present så tar man på sig dem. Även Thomas. Så är det bara 🙂

Maten för kvällen här blev fläskfilé där jag stoppade in vitlöksklyftor och lindade med bacon som en åkte in i ugnen. Och så drog jag ihop en potatisgratäng.

Innan barnen åkte på lördagen blev det färgning av Malins hår. Det är så riktigt kladdigt att färga ett långt och tjockt hår får jag erkänna. Det blir färg på ungen, på mig, på golvet och badkaret…Det gäller att ha skrubbsvampar redo för att inte få permanenta lila fläckar lite överallt på badrumsinredningen. Men resultatet blev bra och Malin var nöjd och det är ju huvudsaken.

Den här veckan har Thomas semester så vi tänkte ta tag i en massa saker som behöver göras. En av dem är att installera fläkt. Nu ska jag dock fixa lite lunch innan det är dags för nästa sak på listan.
Kram på er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *