Jag fick en bamsekram i Osby

Hej mina fina. Jag hoppas att ni har en fin helg. Just nu ligger jag i bäddsoffan hos mamma och pappa. Jag åkte upp igår(fredag) förmiddag och stannar ett par dagar.

En sak jag planerade att göra här var att gå på outlet i byn. Förr om åren har det varit många medverkande butiker och företag, evenemang osv, i år var det tyvärr rätt dålig uppslutning tycker jag. Kanske pga covid och att man därför inte velat satsa? Vet ej mer än att det inte var så mycket att hurra för.

Men även om det inte var sådär mycket till event så fyndade jag iaf en förpackning salongs-Olaplex och nån stylingcreme som Zaxxen sålde utanför butiken.

Och så kramades jag faktiskt! Det är inte många man kramats med de senaste två åren förutom de närmsta(knappt ens mamma och pappa),

Men idag fick jag en bamsekram av Jörgen Sjöberg. En väldigt rolig kille som jobbar med stand-up. Och som jag känt sen vi gick på lekis och sen i samma klass i nio år. Vi umgicks en del i Stockholm då vi båda bodde där och upptäckte det av en slump.

Nu har jag ju dock flyttat ner och han bor kvar med sambo och barn. Så det var extra kul att springa på varann i Osby 😄 (Jag glömde dock ta foto, jag har bara tagit en enda bild här. Se längre ner).

Jag känner att jag verkligen måste ta mig en tur upp till Stockholm och hälsa på vänner och bekanta för det var bra längesen jag träffade flera av dem. Tänk, i december har jag bott i Malmö i tre år! Tiden går så jäkla snabbt alltså.

Vi gjorde inte det så fancy, men kräftorna var lika goda för det ❤️

Det har väl inte hänt så mycket mer här faktiskt. Jo ikväll åt vi kräftor. Jag älskar kräftor! Och igår fick jag kalops som också är en favoriträtt – jag blir bortskämd här 😊

Nu är det så sovdags för familjen Flinck. Eller för mig i alla fall. Mamma och pappa sover sen länge då de har ganska tidiga vanor här till skillnad från nattugglan Louise. Faktum är att hela familjen alltid varit morgonpigga och kvällströtta. Även min bror. Förutom jag då. Jag är nog en bortbyting 🤪

Nåväl, sov gott vänner och ha en fin fredag. ❤️

1 reaktion på ”Jag fick en bamsekram i Osby”

  1. Fint med en tur hem till föräldrarna emellanåt, nu när ni också bor närmare igen sen du bytte Stockholm mot Malmö!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *