Nu ska här kniiiipas

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Meds

Hej på er mina fina. Nu är det november och vi går med stormsteg mot jul och jag gillar verkligen den här tiden innan jul. Fast först är det i och för sig min födelsedag den 17 november. 49 år fyller jag så nästa år är det alltså 50. Jag fattar inte riktigt det för jag är inte alls så gammal på insidan. Kanske är det därför bonusbarnen inte heller tycker att jag är över 30 nåt. Säger de i alla fall…

Men helt ärligt så är det så. Jag känner mig inte alls som nästan 50, inte på insidan. Men utsidan – jo den är nog 49. Jag tänker på artros och annat elände. Och så är det en annan sak också som har med kroppens inre delar att göra och då närmare bestämt underlivet. För om jag behöver träna kroppen för att bli starkare och lättare viktmässigt, så behöver jag även träna underlivet.

De senaste 6 åren har jag haft både Twar flera gånger och även Borrelia och med dessa jäkla sjukdomar fick jag ihållande hosta. Jag har hostat och hostat på dagar och nätter så jag ibland kräkts. Den höll i sig i flera år och faktum är att jag fortfarande hostar, men mest på morgnarna. Med all denna hosta så känns det som om jag hostat mig smått inkontinent.

Inte så att jag läcker urin när som, men vid till exempel nysningar så jäklar kan det hända(inte varje gång som tur är) att det kommer en skvätt. Ibland så att jag behöver byta trosor. Inte trevligt alls, och med tanke på att luften i huset här gör att jag nyser mer än nånsin så känner jag att jag måste göra något åt det. När jag gick på gym för en 5 år sen så visade min pt några övningar som även stärkte bäckenbottnen. Men sen jag slutade på gymmet har det blivit skralt med såna övningar.

En kan ju göra vanliga knipövningar lite när som och det försöker jag göra, men oftast glömmer jag. Så därför tänkte jag nu ta till redskap, som hantlar fast för vaginan liksom. Så jag har beställt geishakulor. Så hette de förr i alla fall. Och just med det namnet tänker väl många snarare på sexleksak eller sexredskap kanske. Och gör man knipövningar så blir det säkert en bonus för sexlivet också. Men det är inte det som är huvudmålet för mig, utan det är att kunna knipa igen om nysningar och hostningar.

Eftersom jag inte visste vad jag skulle ta och och såna där med flera på rad ser lite obehagliga ut så valde jag detta set med tre olika knipkulor. 179 kr för 3. Länk strengthening balls.

Bollarna väger olika mycket så att man kan anpassa dem efter hur van och tränad man är liksom. Den röda väger mest så den lär jag ju vänta med.

Jag har inte läst än om hur jag ska göra men hur svårt kan det vara tänker jag? Stoppa in den och sen hålla fast, haha.

Lådan är ordentligt förseglad och det känns hygieniskt och bra.

Det finns även bilder på orgasmträning. Två flugor i en smäll liksom.

Ja nu är det bara att sätta igång 😀

Kram och ha en fin måndag ❤️

4 reaktioner på ”Nu ska här kniiiipas”

  1. Tack Vanessa. Mina nysningar kommer ofta så hastigt och jag nyser skithögt och kraftigt, men ska försöka testa att se om jag hinner böja mig framår 😊 Kram!

  2. Hej! Bra att du lyfter detta ämne! Ett tips som funkar rätt bra är att böja sig framåt när du nyser- då är det lättare att inte läcka. Kram

  3. De flesta tycker nog de är unga i sinnet och inte matchar sin ålder 😅
    Personligheten förändras inte med antal år man fyller

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *