Åkte till Osby för att bli blondare

Hej mina fina. Jag hoppas allt är bra med er? Här är det helt ok. Förutom en framtand som jävlats sedan i onsdags då jag hade ont i halva munnen och kunde inte lokalisera smärtan först. Sen centrerades det till en av tänderna bredvid framtänderna. En som är så kasst lagad och som nu gjort ont i flera dagar och som jag måste gå till tandläkaren med på måndag. Det är ju så otroligt tråkiga pengar att lägga ut. Dels svindyrt och dels är det på tänderna, som inte syns. Eller jo, tänderna syns ju men inte lagningar och sånt som kostar en smärre förmögenhet. Men måste man så måste man…

Nog om gaddarna nu och vidare ett steg längre upp, nämligen till håret. För det har jag retat mig på en tid nu. Jag har inte trivts med att ha utväxt sen jag senast slingade i februari. Sist jag klippte mig struntade jag i att fixa färgen, men nu ångrade jag mig. Så jag åkte upp till Osby för jag tänkte att jag slår två flugor i en smäll och hälsar på mamma och pappa, samtidigt som jag går till en frisör här.

Att jag valde att gå till frisör här var dels för att det fanns tid (när jag väl får för mig att fixa håret ska det ske NU, helst igår) och dels så var det billigare vilket är en bonus. Jag har varit på stället tidigare, men inte hos den här frisören – Nea.

Först kammade hon igen håret och delade upp i sektioner. Då blev jag såhär fin…
Jag fick en igenkänningskänsla och så kom jag på vem jag liknade- den där snygga bilden som cirkulerat på internet. Råttsvansar, eller pippilottor på på en vuxen kvinna är verkligen inte smickrande :D. Tur att det bara var för en stund.
Man ser inte det så tydligt här men hårbottnen var ganska mörk. Inte jättemörk för jag är blond i mig själv, men tillräckligt mörk för att håret ska se skitigt ut ganska snabbt.
Tusen slingpapper senare…
Och tadaa, resultatet! Jag blev väldigt nöjd vilket är så skönt för de senaste gångerna i Malmö har jag gått tillbaka för jag har inte varit nöjd med färgen.
Här bad jag om blondare och med en kall ton. Så det fick jag. Inget snack och ingen mörk bottenfärg och annat bröte.
Stylingen var också lagom och jag. Jag kommer att gå till Nea igen för hon var jätteduktig 🙂
Utväxt be gone 🙂

Så nu är alltså håret fixat. Förhoppningsvis kommer jag att känna mig lite finare nu och mer benägen att vara med på bild. För den senaste tiden jag har helt ärligt känt mig så ful att jag inte velat vara med på foton om jag inte absolut varit tvungen. Selfies har inte direkt varit vanligt förekommande som ni kanske märkt.

Nu hänger ju inte allt på håret såklart, utan det ligger en massa bakom som vikten, smärta, psykiskt mående och sånt också. Allt spelar ju in för dagsformen ,och för att ta bilder på sig själv ska man ju helst tycka att man ser åtminstone okej ut.

Ikväll blev det middag här hos mamma och pappa och imorgon (lördag) blir det att dra ner till Malmö igen för då kommer Thomas hem igen. Han åkte till New York och jag till Osby, det är lite konstraster där får man ju säga 🙂

Det blev Mexikansk biff till middag ikväll.
Det är helt enkelt ryggbiff och en varm salsa gjord på tomat, lök, vitlök och vad det mer är i den. Jättegott!

När jag kommer hem imorgon blir det till att städa och sen pynta lite med Halloweenprylar tänkte jag eftersom kidsen kommer på söndag.
Ha en fin lördag alla. Kram! ❤️

2 reaktioner på ”Åkte till Osby för att bli blondare”

 1. Så snyggt det blev 😍.Aldrig hört talas om slingpapper tidigare, där jag bor är det hätta som gäller.

 2. Ohh, så snygg färg 😍
  Och långt hår.
  Så vill jag ha det.
  Jag kämpar som sjutton med min längd.
  Äter hårpiller och har köpt dyyyrt schampo, men mitt hår växer ändå sakta.
  Blir galen 😡

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *