Full rulle hemma och nya svarta jackan

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej mina fina. Jag hoppas att ni har det fint trots att det är mörkt som i en påse en ganska stor del av dygnet numera. En del har tydligen börjat med ”novent” tills det är dags för riktiga advent. Och nog för att jag längtar efter att börja julpynta, men nope det får allt dröja några veckor till. Först födelsedag(17e) och sen kan man börja fundera lite över att snart sätta upp lampor. Sen kan jag tycka att det är lite mysigt att andra gör det, speciellt de som bor lite mer ensligt så att det lyser upp i påsmörkret.

I helgen drar Thomas iväg igen, den här gången till Los Angeles, och jag får kanske besök av en kompis. Dock inget bestämt än. Om inte så får jag fylla helgen med annat som att röja och ha mig här hemma. Det är fortfarande så mycket kvar att göra. Jag håller bland annat på att sälja av en massa leksaker och barnmöbler som Malin är för stor för. Enligt henne själv då.

Och så har vi haft en som fixat det murkna taket på boden med dörrarna bakom mig på bilden här nere. Nu är det plåt på den och inte bara papp. Och samtidigt som vi hade kidsen här, så hände alltså det, plus att det kom några gubbar som höll på med dränering vid ena sidan av huset. Dock behövs det på framsidan också. Så det är mycket nu med boendet…

Nog med gnäll dock och fram för det härliga med november också. Igår innan vi körde hem barnen till mamman så var vi ute och cyklade en sväng (jag cyklade, Malin lär sig åka airboard och Thomas sprang efter och var beredd att fånga henne om hon ramlade) och jäklar vad härligt vädret var. Blå himmel och helt vindstilla. Lite lagom kallt bara. Och där har vi en annan rolig sak med hösten, nämligen att man kan inviga vinterjackor, skor och stövlar.

Det här är en av mina jackor. Jag har visat den förut men det var innan jag fick hem den. Jag tycker att den här är fin. Dock lite trång så jag beställde faktiskt en storlek större än jag brukar ha. Det är inte så kul att gå upp en storlek, men hey – skit samma, jackan ska ju passa och sitta skönt. Då kan inte siffror eller bokstäver i nacken få spela så stor roll. Länk jacka.

Dragkedjan är i guld, men jag hade kanske hoppats på att den var guldigare än vad den är. I övrigt gillar jag den här. Pälsen är avtagbar om man inte gillar sånt ludd. Men det här var faktiskt fint tycker jag, till skillnad från en del pälsdetaljer som ser ut som en överkörd råtta. Här är det fluffigt. Och såklart inte äkta.

Skön, varm (okej jag har ju inte testat den i rejäl kyla) och finns från storlek 34/36 till 62/64. Finns även i grönt och rött.

Nu ska denna strax tvätta bort sminket, smörja in ansiktet och krypa till sängs. Och på tal om det där med att smörja in ansiktet så har jag tänkt att november, förutom kläder, ska få handla en del om skönhet. Som hudrutiner och produkter jag använder. Och smink och hur jag gör. Hoppas ni kommer gilla det.

Stor kram till er! ❤️

1 reaktion på ”Full rulle hemma och nya svarta jackan”

  1. Ann-Charlotte Larsson

    Hej. Undrar bara hur det går med bloppissakerna. Har inte hört nåt om hur mkt jag ska betala och så?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *