Nu börjar jag bli sugen på höstkläder

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex och Åhléns

Hej på er mina fina. Jag hoppas ni haft en fin lördag och att söndagen blir minst lika bra. Det var ju underbart väder idag (lördag kväll/natt nu) – varmt men ändå så att man känner att hösten närmar sig. Och vet ni, det känns helt okej faktiskt. Jag känner mig ganska klar med sommaren nu så det gör inget att hösten kommer. Nu är det iofs en svinlång höst i Malmö då det inte blir ordentlig vinter här nere, utan bara regn och blåst. DET är något jag verkligen inte gillar med Malmö, dvs pissvintern. Men än är ”vintern” inte här utan bara vibbar av fin höst. Så jag börjar bli lite sugen på stickade tröjor och sånt.

Jag har kollat in en på Lindex hemsida som jag tänkt gå iväg och prova. Och styla med jeans och en brun väska. Och som nästan alltid – ringar i öronen. Det är min stil. Om jag nu inte har svart på mig 😉

Nu mina fina är det dags att sova, för jag är snortrött, och Thomas ska dessutom upp och jobba imorgon så det är lika bra att krypa till sängs.
Kram på er!

2 reaktioner på ”Nu börjar jag bli sugen på höstkläder”

  1. Ja om man gillar plusgrader på vintern är Malmö perfekt 😄 Själv vill jag ja snö och kyla ❄️☃️

  2. Om man ser det som en pissvinter så blir det en pissvinter 😜 Själv uppskattar jag att ha plusgrader stora delar av året.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *