Ny kofta för när temperaturen sjunker

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Idag har jag varit en liten (typ en halvtimme) på Emporia för att bland annat försöka få till några bilder på nyheter. Planen var bland annat att prova den stickade tröjan jag lade upp igår, men tji fick jag för den fanns inte i butik än. Men jag hittade ändå några plagg, och hade med mig en ny kofta hemifrån ifall jag skulle frysa. Det gjorde jag INTE kan jag ju säga. Jag vet inte varför jag ens trodde det. Men fördelen var att jag kunde ta en bild på den.

Den här koftan är ganska tjock och stadig så den är mer som en kort kappa eller kavaj. Jag tänker ha den som en övergångsjacka nu. Snygg på kontoret också när det blir lite kyligare.

Närbild på tyget (den är alltså svart)

Koftan finns i tre färger – svart, beige och blå. Länk kofta.
Storlekarna går från 34/36 till 62/64. Jag har 50/52.

Det var kvällens tips från mig, mer kommer såklart.
Kram och sov gott (eller godmorgon…god middag eller när ni nu läser. Hur dags brukar DU läsa?)

1 reaktion på ”Ny kofta för när temperaturen sjunker”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *