När kärleken flyger iväg

Godmorgon mina vänner. Har ni sovit gott? Jag har inte sovit sådär himla mycket eftersom Thomas skulle iväg och jobba idag och jag brukar då skjutsa honom till tåget på Hyllie. Då sover jag väldans lätt. Det gör jag iofs alltid (vaknar typ av att en mygga fiser), men extra lätt som sagt när det är något som ska hända.

Nu är han på väg över Atlanten, min kärlek. Saknar och vänjer mig inte riktigt vid att han är borta flera dagar. ❤️

Nu har jag skjutsat iväg honom och sitter vid köksbordet med frukost framför mig och radion med Melodikrysset på. Så nu är jag mitt i kryssandet och skriver här under tiden låtarna spelas (om jag inte sitter och funderar över svaret, som nu när jag klurar på en låt jag inte kommer på). Jag älskar att starta lördagen med att lösa Melodikrysset – det känns så tryggt och mysigt liksom. Jag saknar dock Thomas här i köket nu. Inte för att han är så intresserad av att lösa Melodikrysset, men ändå.

Eftersom han kommer hem först på måndag blir det lite öde i ett stort hus, men min kusin hörde av sig igår så hon kommer ner till mig senare idag. Hurra! Det blir lite affärsstros, och så tänkte jag ta med henne och visa omgivningarna här kring Bunkeflostrand nu när det är så himla underbart väder. Som brofästet, det är finfint och ett stenkast bort. Ikväll blir det mat, vin och mys så jag ser fram emot dagen ändå, trots att Thomas är på väg till N.Y 🙂

Puss och kärlek till er från mig med detta gulliga nallefilter. Det är bra med snuttifierande filter ibland, man ser slät och fin ut trots blött hår och trötthet, heheh.

Nu är krysset löst och inskickat. Det var några jag snubblade på, men lyckades få ihop det till slut. Dags att fixa lite med att plocka ner tvätt, dammsuga och plocka så det ser vettigt ut när Caroline kommer. Och kanske göra mig själv klar också innan det är dags att dra.
Kram och ha en fin lördag alla ❤️

6 reaktioner på ”När kärleken flyger iväg”

  1. Åh, jag förstår inte de som kan jobba på flyg! Så fascinerad eftersom jag är så flygrädd.

  2. Purser kabinchef är alltså Thomas. Tack för att du stillade min nyfikenhet därvidlag! Ha en fin-fin kväll! Kram.

  3. Tack, det blir nog myspys hoppas jag 🙂 Och ja, han är så fin och visst är han stilig i sin uniform (även om han avskyr den och sliter av så fort han kommer hem igen, haha). Han är purser( alltså kabinchef för den som inte har koll. Det hade inte jag förut).Ha en fin helg ❤️

  4. Så mysigt med kusinsällskap och mat o vin. Ha det så jättebra! Måste säga att han är snygg din Thomas och i sin uniform ännu snyggare. Är nyfiken på om han kanske är steward på flyget?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *