Barn på deltid och lite höstmys på det

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Idag är det lite tyst här i huset. Barnen är tillbaka hos sin mamma så det är ingen som ropar ”pappaaaaa” eller säger ”Louise, Louise, kolla här”. Det är lugnt och skönt, samtidigt som jag faktiskt saknar dem. För det är ju knepigt att komma in som ny flickvän till barnens pappa och försöka knyta an till dem. Jag har legat ganska lågt och verkligen inte tvingat mig på någon av dem, utan försökt att ta det lugnt och låtit det hela falla på plats och växa fram.

Och det går bra. Bättre och bättre skulle jag säga. Numera vill Malin gärna sitta hos mig och bli kliad på ryggen när vi kollar film på kvällen, vara hemma med mig om Thomas och Oscar ska iväg och hämta pizza till exempel. Det är mysigt. Men nu är de alltså hos sin mamma ett tag.

Ja igår tog jag mig till och med tiden att styla håret lite. Det händer inte speciellt ofta numera pga jag vill låta håret vila och bli starkt (och ja, jag är lat också så det är skitbra att skylla på att håret ska få vila…)

Igår hängde jag med för att hämta barnen från skolan (mamman bor på annan ort och skolan ligger där så det är mycket bilköring) och vi passade på att stanna till för att ta några bilder. Jag hade nämligen på mig min nya kofta som är sådär höstig det bara går. Både i färger och gosighet. Tyvärr verka den bara finnas kvar i M (jag har xxl som motsvarar 46 hos dem), men för den som blir sugen så gäller det att vara ihärdig och kolla in på sajten gång på gång på gång för att se om det kommit in någon retur. Eller om de får in en ny laddning koftor. Länk till koftan.

Det finns en jättefin tröja i samma stil också, dock är även den slut i större storlekar just nu. Men s, m och l finns kvar. För andra är det till att vara ihärdig och titta in gång på gång som sagt. Det gör jag och det har ofta lönat sig . Länk beige tröja

Nu ska denna här ta och ge sig iväg till lägenheten för att se om det finns post. Förhoppningsvis post av det roligare slaget och inte bara räkningar… Och så ska jag hämta ut ett paket också. Sen blir det att dra hemåt igen för att fixa middag. Korv stroganoff tror jag bestämt.
Kram på er!

3 reaktioner på ”Barn på deltid och lite höstmys på det”

  1. Du verkar vara en helmysig bonusmamma! Så klok dessutom! Och tröjan var snygg och det är tjejen den sitter på också!

  2. På produktbilden såg koftan inte så spännande ut, men på dig var den ju fantastisk! Jättefin! Tycker att både du och din man verkar ha ett sådant klokt tänk runt det här med barnen: att introducera er för varandra i lugn takt, inte pressa. Det är nog knepet för en fin och långvarig relation mellan er ❤️ Vad roligt för dina föräldrar också att få bonusbarnbarn.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *