Några rea och rabatterade tips

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Vad sägs om tips på plagg som det är antingen rea eller andra slags rabatter på? Som man kan ha nu i vår och inte bara en massa trötta vinterplagg man inte vill ha nu när det är så gott som april? Jaaa? Okej då kommer några här från Cellbes. Självklart kommer det annat sen också, men först ut är Cellbes.

Det här är en ridjacka från Cellbes hästmärke Equestrian. Men inte fasen behöver man vara en stallmänniska för att ha ”hästkläder”. Den här jackan tycker jag är väldigt snygg, framförallt bakifrån så jag är sugen på att testa den här. Nu på rea(finns även i cerise). Länk svart jacka.

De här beställde jag förra sommaren både i svart och guld och de är så jäkla sköna och passar till det mesta. Nu på rea. Länk Rohde sandaler.

Lättviktsjackor har man ju när det liksom är mellanperioder eller på varma vinterdagar eller kalla sommardagar. Med andra ord kan man ha dem ganska mycket om man bor i södra delarna av landet. Jag har haft min lättviktskappa mycket i vinter då det är så milt här i Malmö. Nu funderar jag över en jacka också (jag sålde min svarta). Kanske en i raffig leopaaaard? Den här är också från Equestrian och tänkt för hästmänniskor, men det skiter som sagt var jag i. Länk leopardlättviktare.

Jag är egentligen inte så mycket för mönstrat, och absolut inte för hysteriska mönster. Men ibland så…Den här jackan har jag sneglat på ett tag nu och även sett den i verkligheten och tycker att den är fin. Jag tänker då till jeans och sneakers. Till och med Thomas som är som jag med mönster tyckte att den är snygg. Lättviktsjackor är ju oftast dyra, men nu har Cellbes 300 kr rabatt på utvalda jackor och den här är med på kampanjen. Länk rosa paisleyjacka.

Fler stallkläder….den här västen köpte jag förra året och den är jättefin. (jag hittade dessutom ingen annan väst i min storlek på andra ställen). Finns även i samma leopardmönster som jackan. Den här är inte på rea men Cellbes har 25% på dyraste varan på Cellbes varumärke. Så jag TROR att rabatten gäller på hästmärket också men jag är inte säker så häng mig inte om det inte stämmer.
Länk lättviktsväst.
Kod 2313 för 25% rabatt på Cellbes varumärke.

Jag vet att en del av er tycker att djurmönster ska sitta på djuren, medan andra gillar både leopard, zebra och tigermönstrat. Den här koftan har jag själv och nu är den på rea för halva priset. Skön och värmande. Länk leopardkofta.

Tant raffa herself 😀

Den här har jag skrivit om flera gånger tidigare. Den har varit min go to hela vintern när jag frusit halvt ihjäl inomhus då man ju försökt dra ner på elen. Men med den här på har det gått bra. Så den är ett hett tips. Funkar ju även bra utomhus nu i vår och skön att dra på under grillkvällar i sommar. Länk fleecejacka.

Eller en rosa fleece? Den här skulle jag gärna testa för den ser lika skön ut som den ovan som jag redan har, men i en annan modell (och lite dyrare men också på rea) och glad färg. Länk rosa fleece.

Den här ljusgröna klänningen med små blommor i vitt. ljusrosa och ljusgul är så söt i verkligheten. Den ser lätt lite fesig ut på bild men mönstret är himla fint som sagt. Nu på rea med 40% rabatt. Länk ljusgrön klänning.

Jag i min klänning. Den är alltså inte fotlång även om den ser ut så just här.

På rean finns även mer hästkläder, jeansen i förra inlägget, andra byxor, tröjor, skor med mera, som kanske kan vara av intresse. Men här är i alla fall det jag själv gillar mest, även om det är mycket ytterplagg, men det är ju oftast det som är dyrast att köpa. Och som alltid lägger jag bara ut sånt som finns kvar i min egen storlek 50/52. Det finns ju en massa annat från Vila, Only osv i andra storlekar än min egen men det får någon annan tipsa om.
Kram! ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *