Mitt nya beroende, röda prickar och baken

Hej mina fina. Hur mår ni idag? Inväntar påskledighet och tycker att livet känns rätt gött ändå? Eller kanske något annat? För egen del så inväntar jag påskafton då jag åker upp till mamma och pappa för att fira lite med dem. Thomas börjar jobba igen då efter sin 2 månaders sjukskrivning så han kan tyvärr inte hänga med.

Men innan jag åker har jag en del att stå i som idag har jag varit hos kiropraktorn för ultraljudsbehandling av min bak/höft/ländrygg. Smärtan i den vill inte släppa trots kur med alvedon forte och naproxen. Jag fick från läkaren idag att börja om med kuren. Jag vet dock inte hur det ska hjälpa om det inte hjälpte förut. Och så ska jag till sjukgymnast för bedömning av smärtan. Dock har de tid först om två veckor så jag blev ganska ledsen över hela situationen. Det räcker liksom med allt annat skit, jag behöver inte mer smärta. Men men, jag hoppas det kommer bli bra snart.

Just det, som grädde på moset har jag dessutom fått en massa fula plitor i ansiktet och ner på halsen. Jag vet inte varför och vad jag ska göra åt dem men jag smörjer med snälla krämer, jag har bytt krämer, jag har snäll ansiktsrengöring som jag haft länge, jag har duttat lite med kortisonsalva osv. Jag hoppas det ska försvinna snart för jag ser ut som om jag varit med i The Island och blivit biten av sandloppor…Snyggt.

Håret ser också för jävligt ut (sorry för att jag är så negativ men jag är både trött och har ont så jag är lite sänkt. Lovar att vara mer positiv snart), men det ska jag dock få fixat den 11e april. Jag stannar kvar i Osby några dagar och ska gå till frisör där då. Jag läääängtar efter att bli av med det gula torra och den mörkare utväxten.

Och så var det beroendet då…Fast det är inte så allvarligt som det låter, för det är nämligen…tadaaa – Hayday det handlar om. Spelet där man sår, skördar, skaffar djur, bygger saker och tillverkar mejeriprodukter, djurfoder, ull osv. Ni som spelade Farmville då när typ alla spelade och en del satte klockan på nätterna för att gå upp och skörda (galet)vet ungefär, fast det här är mer avancerat.

Oscar och Malin spelar och tyckte att jag och Thomas ska skaffa det. Så jag gjorde det för ett litet tag sen och vips blev jag helt hooked på att skörda vete och odla hönsfoder. Dock är det svårt att avancera utan hjälp från vänner har jag märkt. Det går så mycket fortare om man kan hjälpa varandra. Så om det är någon av er som spelar och vill bli vän så får ni gärna hitta mig. Miss Flincks farm och så någon tagg #LYPQUPCL9. Jag har inte lagt till vänner själv så jag vet inte riktigt hur…

Nu tänkte jag ta och jobba lite och sen ska jag upp och byta plats på kläderna i garderoben. Upp med vinterkläder i lådorna ovanpå garderoben, och ner med våren. Nog för att man behöver en del tjocka kläder än så givetvis behåller jag koftor och hoodies, men sammetsklänningar, tomtetröjor och annat får flytta på sig.
I samband med det tänkte jag ta en ny rensning och sedan ta och lägga ut en ny bloppis om nån dag eller två. Håll utkik.
Kram på er vänner ❤️

4 reaktioner på ”Mitt nya beroende, röda prickar och baken”

  1. Dina plitor ser ut som en allergisk reaktion av något slag…. Kan det vara medicinen du äter? Eller har du möjligen ätit skaldjur, rom/romsås…
    Jag älskar räkor o har aldrig reagerat på det, men för några år sen blossade det upp jättemycket plitor på min kropp o det visade efter testning att jag var skaldjursallergiker helt plötsligt…
    Avstod från dem i några år, men kan äta det igen utan att få någon reaktion…
    Bara en tanke..
    Kramen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *