Några nya klänningar

Inlägget innehåller reklamlänkar till Cellbes och Lindex

Igår när jag och Malin var på Emporia så passade jag på att prova en klänning från Lindex och hade med mig två som jag tänkte att jag drar på mig lite snabbt och fotar. För det går SÅ mycket fortare än att ställa upp stativ och kolla och trixa innan det blir rätt, eller be Thomas för den delen. Eftersom det blev lite bråttom dit hade jag inte hunnit fixa håret så ni får ha överseende med det (faktum är att det är nästan omöjligt att få till håret just nu då det är torrt, frissigt, flygigt, tunt och gräsligt trots jättebra produkter att tvätta och göra inpackning med. Klimakteriehår? What to do?)

Klänningarna är från Cellbes och de är som vanligt länkade under bilderna men här kommer en generell länk också. Länk Cellbes.

Den här svarta är från förra året och den hade jag på mig när vi åkte dit. En svart krinklad sak som jag gillar för även om det är mycket tyg blir det ändå inte cirkustält av den.
Länk svart krinklad klänning.

(herrejävlar vad håret ser ut…och spegeln är redigt smutsig så ursäkta för att jag lägger upp sånt men ska jag ta om bilderna så glömmer jag säkert och så dröjer det så jag kör på ändå).
Den här är skön och en bra släng-på klänning eftersom den inte blir speciellt skrynklig pga det krinklade tyget.

Innan jag kom på att jag redan hade en svart så satt jag och funderade över att beställa en i år också eftersom klänningen är återkommande hos Cellbes. Men så bestämde jag mig för en röd istället. Den är dock mer orangeröd än den röda jag tänker på. Länk rödorange krinklad klänning.

Jag har 50/52 och här ser ni längden på mig som är 165 hög. Skorna är by the way mina favoriter just nu och jag har dem på mig så fort jag går ut. Länk vita sneakers.

Förutom den röda hade jag även mig mig den här svarta trikåklänningen med trekvartsärm. Länk svart trikåklänning.

Den här känns som en perfekt vardagsklänning när man liksom vill ha klänning men inte vara finklädd om ni förstår. Den har dessutom fickor! Enkel och slät (den är bara ostruken så den är alltså i anlig slät trikå).

Knälängd på mig som tog 50/52 som jag för det mesta gör hos Cellbes. I alla fall i klänningar.

Och så den här då som är från Lindex. Jag mer eller mindre visste redan att den skulle vara en storlek för liten så därför har jag inte testat än, men nu gjorde jag det så att jag liksom vet. Och ja, den är för liten i xl för mig men tyvärr går den inte upp till xxl. Synd för mig då jag tycker att den är himla söt, men ett tips till er som är mindre än jag. Länk randig klänning.

Kram!

1 reaktion på ”Några nya klänningar”

  1. Roligt att se dig igen! Tycker att där fin i håret när det hänger ner lite över ögat, det är charmigt på något sätt. Du klär verkligen i de flesta färger har jag märkt. Ha en fortsatt fin sommar‼️🌸🌹🍀☀️☀️☀️☀️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *