Bikinis jag gillar och köpt

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos

Hej vänner. Hur har ni det i värmen? Bra hoppas jag. Själv njuter jag av både solen och den vackra naturen nu. Jag blir alltid lite låg när syrenerna blommar över och de har de nästan gjort nu. Knasigt egentligen men jag älskar förväntan och knopparna på syrenerna och sen lyckan när de slår ut. Men det kommer ju fler blommor, vi är ju bara i början av sommaren. Sjukt egentligen hur fort det gick. Först april som var mer vinter än vår och sen kom maj och så blev det sommar direkt. Från vinterjacka till ingen jacka liksom.

Om det nu varit så varmt att man inte behövt jacka, så har man ju däremot gärna dragit på sig bikinin. Jag har från tidigare år men det är ju så kul med en ny när man faktiskt hittar någon man gillar. För det är mycket svårare när man är storlek större. Människor runt storlek s-l (eller upp till d-kupa och storlek 44 i trosa)har ju ett jätteutbud att välja från. Lite svårare när man har stor rumpa och stora bröst. Men det finns. Jag själv var sugen på en färgglad och kikade runt och märkte att jag främst fastnade för de med blommönster. Så nu har jag beställt två stycken. En ska jag i alla fall behålla.

Så här kommer några bikinis jag gillar i sommar (och då har jag kollat in många butiker på nätet). Gud vad jag skulle vilja designa en badkollektion med bikinis som jag själv vill ha men inte hittar. Och vanliga kläder också för den delen.

Den jag behåller är den här. Dock inte med de rynkade trosorna, utan jag ville ha släta så jag beställde det. Men fel modell. Jag tog brazilian, det vill säga såna som är mer åt stringhållet. I alla fall nere vid själva skåran liksom. Mycket tyg uppe och så åker den in i röven. Rövtrosor alltså. Nej tack! Jag beställde en rutig bikini förra året där jag också hade missat den detaljen med att åka in mellan skinkorna så den åkte tillbaka lika fort. Nog för att jag kan ha stringtrosor på mig, men icke att jag vill visa skinkorna på stranden. Jag tycker inte ens att det är särskilt snyggt på unga smala tjejer. Men smaken är som baken(doh) där. Jag tycker inte det är fint så jag vill inte ha det. Så jag beställde ett par nya som nu ligger i brevlådan och som jag hoppas passar. Jag fotar sen tänkte jag, men ville ändå visa innan jag själv hoppar i mina badkläder 🙂

Här är behån. Jag tog 90F och den passar, jag tror dock nästan att jag skulle kunna ha E kupa också i den här. Men jag behåller F. Länk rosa bikinibh

Här är trosorna jag valde. Hipsters. Vi får se hur de sitter. Men de har alltså flera olika modeller på trosor och behåar i det här tyget. Länk Linda Brief trosa.

Här är en annan bh-modell men den går inte lika långt upp i storlekarna.

Och så har jag beställt den här. Jag har inte provat trosorna än men de ser väldans höga ut, lite FÖR höga kanske. Vi får se. Men jag gillar behån.

Mönstret på den här är ju så underbart sött. Tyget finns i flera modeller även här, men jag visar den jag själv beställt och som sitter bra. Länk blommig bikinibh.

Och trosorna då. Höga och rejäla. Länk blommiga bikinitrosor.

Här är en annan för den som vill ha både blommigt och svart och vill slå båda flugorna liksom. Länk svartblommig bikinibh.

Trosorna som hör till. Länk svartblommig bikinitrosa.

Jag föredrar att ha bikini på mig på sommaren och baddräkt om jag ska till en simhall eller så. Men jag vet ju att många vill ha baddräkt även på stranden så här kommer en sån också i samma tyg som bikinin.

Lite rynk över magen och en liten volang gör den extra gullig. Länk baddräkt.

Vill man vara extra piffig så skaffar man sig en tunika att dra över. I samma tyg. Matchy match. Snyggt om man ligger vid poolen på nåt hotell, haha. Solbrillor och matchande set som värsta glammiga hollywoodstjärnan. (Drömma kan jag ju, jag är ALDRIG piffigt snyggt på stranden för håret är vått nästan hela tiden pga bad och jag har inget smink, max mascara och solbrillorna har jag sällan på mig där. Jag har aldrig fattat varför folk dessutom BADAR med solglasögon????) Länk blommig strandtunika (finns svart och blå också)

Den här svarta är också snygg, för svart är ju aldrig någonsin fel. Dock dyrare än de andra. Länk svart bikinibh.

Trosorna som hör till. De ser lite låga ut (om nu de andra var lite för höga) men svarta bikinitrosor kan man ju ha vilka som nästan så länge de är liknande i modell och struktur. Länk bikinitrosa.

Här ser trosorna högre ut men det är å andra sidan liksom en våning ”galler” till mot de på andra bilden så jag vet inte vilka som stämmer.

Jag brukar klara mig med ellos och andras egna märken, men om man har större bröst så har till exempel Elomi upp till storlek 100 H i kupa. Just den här är utplockad i storlekarna men man kan ju söka efter Elomi på andra ställen. Länk Elomi bh

Det var några badkläder. Ni ska få se sen hur två av dem ser ut på mig. Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *